Ovocný salát k snídani
FOTO: archiv autorky

Ovocný salát k snídani

15. 12. 2015

Ovocný salát k snídani je velmi jednoduchá a zdravá pochoutka. Zkuste ho také, nabije vás energií.

Potřebujeme (od všeho jeden kus):
pomeranč
banán
kiwi
granátové jablko

Postup:
Pomeranč rozkrájíme, pak přidáme jeden pokrájený banán na kolečka, na kolečka také nakrájíme jedno kiwi a vydlabeme granátové jablko, jehož šťavnatá zrnka ozdobí náš salát.

Je to k snídani výborný salát. A zároveň zdravý. Zrna granátového jablíčka jsou sladkokyselá a velmi výrazná, obsahují vápník, fosfor, železo, hořčík.

Dobrou chuť!

recepty
Hodnocení:
(3 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Salát je dobrý, ale rozhodně nenahazuje snídani,,kdy máme přijmout potraviny s energií, jako jsou cereálie, aby organizmus mohl začít pracovat. Tento salát se hodí jako přesnídávka.
Soňa Prachfeldová
Po přečtení jsem dostala chuť a jdu vyrobit, něco z toho máme doma.
ivana kosťunová
Ovocný salát mám ráda, občas si ho taky udělám, jenom mě ještě nenapadlo dát tam granátové jablko, určitě zkusím, má takovou zvláštní chuť. Také zalévám bílým vínem, takže k snídani by to asi moc nebylo. :))
Alena Várošová
Stejně jsem psala,že bych palcování,bodování a hvězdičkování zrušilo,akorát to popudí další íčkaře k nenávisti.
Hana Čadová
Dobrá ovocná snídaně, ale pro diabetika sníst celý banán není vhodný. Já snídám ovesné vločky,1/2 nastrouhaného jablka, bílý jogurt a malou lžičku rýžového sirupu.
Hana Šorejsová
Jani, na hvězdičkách to nestojí, já vím, že máme rády ovoce, z léta si pamatuji, že jsme spolu ve stejný čas krájely melouny, a já ovoce mám ráda, ale i zeleninu. Takto upravené je to opravdu chutné, a saláty jsem se naučila opravdu na druhé straně polokoule. Tak si zkuste a poznáte. Granátové jablko dám občas i do pomazánek k vínku. Díky !
Jana Šenbergerová
Hanko, moc se omlouvám. Já chtěla nadšeně přizvukovat ovocné snídani a opět se mi povedlo odeslat jen jednu hvězdičku místo pěti, která pak zhatí všechno předchozí hvězdičkování. Denně už mnoho let snídám, a teď i Pavel, jen ovoce. Krájím ho co nejméně, aby se zbytečně neokysličovalo. Ve formě salátu ovšem vypadá krásněji. Mohu vřele doporučit.
Hana Šorejsová
Míšo , také díky !
Michaela Přibová
Hanko, to je výborný začátek dne, taková vitamínová bomba. Jen jsem jednou četla, že banán nemá být dohromady s kiwi, že se ruší vitamíny. Tak nevím. Já moc zdravě nejím :)) Děkuji.
Hana Šorejsová
A co to má tohle vše společného s "mým" ovocným salátem ? Vy se vzbudíte, dáváte k mým článkům po jedné hvězdičce hned ráno, když venčíte psy, už mne na to upozornili, ale mne to nerozhodí, dokola jen škodíte a kritizujete , napadáte co se dá, vlastně vše by muselo být jen podle návodů, které jsou napsány M.D. Napište si o tom svůj článek !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.