Omalovánky
FOTO: autorka

Omalovánky

24. 1. 2016

Zhruba před rokem jsem objevila v nabídce knih Antistresové omalovánky pro dospělé. Kresby Jolany Daňkové doplněné fejetony Lenky Tréglové mě doslova uchvátily. Koupila jsem si fixy, pastelky, tu nejměkčí tužku a dala se do práce.

Obyčejné pastelky se mi zdály moc tvrdé, po poradě s majitelem papírnictví jsem koupila pastelky akvarelové (jsou měkké a po přetření vlhkým štětcem "zvodovkovatí") a zkoušela je kombinovat. První díl mám dávno vymalovaný, z druhého dílu si postupně vybírám a z vysoka přehlížím komentáře jako "A ty jseš ve stresu?" nebo "Omalovánky jako pro děti?" 

Pokud někdo z vás váhá, budu mít radost, když se mi podaří ho přistrčit k rozhodnutí to zkusit. Jen si pečlivě vybírejte, do jakých vzorů se pustíte, některé jsou opravdu droboučké a "nečitelné", ale stačí sešit prolistovat a uvidíte.

Dnes jsem koupila v Penny Relaxační omalovánky s moc hezkými srozumitelnými obrázky, v zásobě mám sešit se secesními motivy a doufám, že mi chuť do hraní s barvičkami dlouho vydrží.

 

 

 

zábava
Hodnocení:
(4.3 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Podařilo se, díky. Jsou nádherné! Vaše řešení a barevné kombinace mě fascinují. Máte moc hezké předlohy. Ať vás to pořád baví. Takové vybarvování si nezadá s meditací, a ty jsou pro nás velmi prospěšné. Někdy se jejich prostřednictvím můžeme podívat i za "oponu".
Jana Slavíková
Zkusila jsem je znovu vložit, snad se zadařilo.
Jana Šenbergerová
Jani, nepovedlo se mi Fotogalerii otevřít. Asi se někde chybička vloudila. Nevadí, počkám si a předem děkuji za snahu. Už se těším na další obrázky.
Jana Slavíková
Jsou tam a jestli se vaše oči potěší, potěší to i mě :-))
Jana Šenbergerová
Jani S., tajně jsem v to doufala. O to víc děkuji. :-)
Jana Slavíková
Paní ivano kosťunová, pro každého z nás má smysl něco jiného, umím plést, háčkovat, šít, vyšívat i plést z pedigu a všechno dělám hlavně kvůli tomu, že mě to baví. A jak píše Elena Valeriánová "Každá činnost, která člověku přináší potěšení a uspokojení má smysl".
Jana Slavíková
Jano Š., tak já pro vás vyfotím další a dám si je na profil (dnes to asi nestihnu). Jestli tím potěším vaše oko, má to smysl :-)
Jana Šenbergerová
Jano S., chodím sem potěšit oko a duši stejně jako na FOTO DNE. Dík!
Zdenka Jírová
To je hezký nápad, já malovat vůbec neumím, ale "Vymalovávat" bych si troufla.
ivana kosťunová
Já v tom nevidím smysl, pokud budu mít čas a chuť tvořit, asi bych dala přednost pletení, háčkování, a dost dlouho uvažuji o tom, že bych se pustila do pletení košíků z padigu."))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.