Žena se má líbit
FOTO: archiv autorky

Žena se má líbit

27. 1. 2016

Žena je žena je žena. Každá se chce líbit, ať si to přizná nebo ne. Líbit by se ale měla především sama sobě, být sama se sebou spokojená. Mít svůj vlastní, nezaměnitelný styl.

Já osobně jsem přesvědčená, že tím, jak se žena obléká, jak na sebe dbá či bohužel případně nedbá, dává světu najevo, co si sama o sobě myslí. Podle mě styl je důležitou součástí nás samých, našeho života a ovlivňuje náš život. Není tedy pro mě povrchní a zbytečnou záležitostí, ale součástí mého já.

Oblékám, líčím se a dbám na sebe pro sebe samotnou, protože když se denně cítím prostě dobře, jsem upravená a líbím se sama sobě, je každodenní život mnohem příjemnější. A to nejen pro mě, ale i pro ostatní. Prosím nezaměňovat za nesmyslnou bezduchou posedlost být stejná jako ostatní a nesmyslně utrácet peníze za módní výstřelky.

Buďte svá, mějte svůj vlastní nezaměnitelný styl, ale neuškodí si nechat poradit od odborníků, když si občas samy nevíme rady.

A na závěr prosím, styl nemá vůbec co do činění s věkem, postavou a penězi!

Styl je to, co povznáší naši duši, a ta se nám pak projeví jiskřičkami v očích.

glosa móda životní postoj
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Souhlas, šaty dělaj člověka, ale nejen ony - je to svém já !
Dagmar Bartušková
S Vaším článkem nelze jinak, než souhlasit.
Alena Várošová
Vracím se ke svému příspěvku,Śaša tam psala i o líčení.Jak už jsem někde psala,já se o víkendu nelíčím vůbec, jsem přirozená bez šminek.Jen když se chystám jít nakoupit,nebo jdu jednou za čas s kámoškou do cukrárny.Make-up nepoužívám vůbec,jen navečer,když jdu někdy do společnosti.Znám takové ženy,které by bez líčení nevynesly ani odpadkový koš,protože by je sousedi nepoznali.Já tento problém nemám,nechodím ani na kosmetiku.Ale líbí se mi decentně upravená žena,proti kosmetičkám a kadeřnicím nic nemám.Źeny s nánosem makeupu na tváři,který jim nesedne a vypadají jak z filmu Pyšná princezna,.když strčila hlavu do mouky jsou na tom hůř,jak kdyby se nelíčily vůbec.
Lenka Hudečková
Vcelku souhlasím s paní Alexandrou :-)
Jana Šenbergerová
Dovolím si vymykat se dosud projeveným názorům. Mou duši povznáší něco úplně jiného a o své tělo pečuji tak, jak je to příjemné mně, ne jak se to líbí jiným. Ráno si především učešu myšlenky, spláchnu noční můry a pak vystavím tvář dennímu světlu případně slunci, pokud zrovna svítí. A jestli se někomu nelíbím, je to hlavně jeho problém, nemusí na mě koukat. Nenarodil se člověk ten, aby se líbil lidem všem. Všechny jiskřičky jednou pohasnou, ale hvězdy budou svítit dál na ty se stylem, i ty beze stylu. :-)
Alena Tollarová
Možná tak před rokem jsem tu někde psala, že moje první kroky ráno vedou do koupelny, kde se trošku zvelebím, protože kdo se má na to koukat! A nic jsem na tom to rituálu od té doby nezměnila.
Alena Várošová
Pěkný článek ,krátký ale přesně vystihující vše,co tím chtěla autorka říci.Každá žena má svůj styl oblékání a každé sluší něco jiného.Každá upravená žena může být krásná.Nemohu jinak než souhlasit 5*
Jarmila Komberec Jakubcová
Článek přesně vystihuje i můj názor. Zena čím je starší by měla být upravenější, používat decentní líčení, úpravu vlasů a kvalitní parfém.A to se týče i kvalitního oblečení.
ivana kosťunová
K tomu není co dodat, na různých čminkám taky dost ulítávám, jen doufám, že mám taky styl.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.