Chmurné úterý se sebevraždou
Ilustrační foto: pixabay.com

Chmurné úterý se sebevraždou

5. 2. 2016

Můj drsný pražský den začal už o deváté hodině ranní, na stanici metra Kačerov. Do protisměru vozovky najížděli hasiči, sanitky a policejní vozy. Byly jich desítky. Záchranáři hleděli dolů ze stráně na železniční stanici Krč, někteří hasiči sbíhali dolů. Nikdo z okolostojících nevěděl, co se vlastně stalo. Už mi jel autobus, tak jsem to musel vyšpiclovat až při odpoledním návratu z práce.

Z dálničního mostu skočil skokan-sebevrah. Odnášeli prý jen jednu rakev, jiní tvrdili, že prý dvě, nalezena prý byla i dřívější mrtvola?

Sdělovací prostředky opět v úterý mlčely, lépe se prodávají informace, která kejklířka se vyválela se kterým kejklířem. Prý se o události dozvíme až ve středečních zprávách.

Po dojezdu k našemu žižkovskému činžáku bylo také veselo. Zděšení nájemnící se báli vstoupit do domu, za vchodovými dveřmi postával narkoman, a vnikli tam ke sklepu ještě asijské hordy prodejců drog. Volal jsem 158, prý hned přijedou, bylo ale poledne a tak…nic. Po výjezdu výtahem do našeho patra vyběhl sousední venkovský kolononista Prahy, také se bál o život! Náš domácí je moudrý a předvídavý, pronajímá byty jenom bělochům.

Pustil jsem si zpravodajství a dozvěděl se, že právě v pražském Podolí vybouraly do sebe dvě tramvaje. Bylo jen devět zraněných.

Dnes je středa, tak snad dožiji do tolik vzdáleného pátku.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.3 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Kdyby mě něčí články děsily, nečetla bych je. Vždycky si můžeme vybrat. Je proto dobře, že jsou tu i články, které ukazují tu lepší tvář Prahy. To ovšem neznamená, že ta druhá neexistuje.
Vladka Steinová
Jen namátkou připomenu články p. Nekvasila. Teror v metru, Drogy pro Prahu, Bláznivka v tramvaji, etc. Jakoby toho v TV NOVA a v rádiu nebylo dost, těch šílených zpráv s podtextem navodit hrůzu. V Praze žiji 38 let, předtím na koleji. Kdybych tu nežila, neviděla, nechápala, na základě článků p.Nekvasila bych se Praze vyhnula obloukem a třásla bych se strachy sem jet.
Vladka Steinová
"Ono" to umirá i jinde! Pan Nekvasil vybírá morbidní události, které nám zde rád čas od času prezentuje.A děsí lidi!
Lenka Hudečková
V Praze to fakt "žije" a taky dost umírá...
Zdenka Jírová
Už jsme Vaše příběhy z pražské MHD postrádali. Nezklamal jste,
Marie Magdalena Klosová
Miloši,nezklamal jste mě.Proč někdy nevidíme Vaše jméno v komentářích?Určitě by to stálo za to ! mm
Květoslava HOUDKOVÁ
Opět negativní blábol - nic jiného u Vás "nevykvasí"
Jarmila Komberec Jakubcová
Vaše hororová vyprávění z úkladů pražské části Žižkova mi chyběly.Já bych se tam bála žít. Takže kolonistkou pražskou se asi v dohledné době nestanu.Ale letím za pár dnů do Casablanky, tak tam třeba zažiji nějaké dobrodružství.
Jana Šenbergerová
Už jsem se také začínala bát, jestli jste se nestal nevinnou obětí velkoměstské divočiny. Byla by škoda, kdybyste se jí stál zrovna vy, znalec jejích nástrah.
Naděžda Špásová
Neříká se tomu taky den blbec? Kolonista se povedl.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.