Na jaře a na podzim to stojí za to
Ilustrační foto: pixabay.com

Na jaře a na podzim to stojí za to

6. 2. 2016

Na úvod jsem si vypůjčila slova z písně Michala Davida:

Pár přátel stačí mít, co uměj za to vzít.
A nepřestanou hrát, když nemáš chuť se smát.

S novým partnerem jsem poznala i nové lidičky. To, že každého půlroku plánují víkendová setkání, jsem věděla. Ale nevěděla jsem samozřejmě, co vše, to obnáší.

A tak jeden říjnový víkend byl ten můj první. Já, povahou spíše introvert, jsem se po řádné duševní přípravě (kdo to je, jak jsou staří, atd., otázky nebraly konce), k této bandě přidala. Nesmím zapomenout, že na každé setkání je vyhlašováno téma večera. Na moji premiéru připadlo téma Piráti z Karibiku. Doma jen červené pruhované triko, nějaké řetízky a jinak nic moc. Začalo kostýmové šílenství. Něco kámošky, něco půjčovna. Jak jsem pak zjistila, nebyla jsem sama. Sobotní odpoledne se z nás stali piráti a korzárky. Protože bylo slunečno, padl návrh: Jedeme do městečka. Nikdo nebyl proti a tak se jelo. Městečko zažilo šok. Piráti dostali panáka od majitele hospody, a my holky jsme zahučely do prodejny belgické čokolády, obloudily prodavače a rázem jsme měly plné pusy. Mňam.

Večer přibylo společné focení, taneček, nějaké soutěže a hlavně srandy pytel. Jinak to napsat nejde, slovo legrace je moc decentní.

Už jsem prožila převleky Děti z naší školy, Halloweenské rejdění, Veřejný dům, Čertovské setkání, a na letošní jaro je vyhlášeno téma „Kroje“. Zdá se, že to je snadné, ale přeci jen trochu soutěživosti tu je, a každý chce zaujmout.

Nejlepší na tom je, že jakmile se dojede domů, už drnčí telefony a otázku „jak jste dojeli“, přebije otázka „hele za co půjdeš?“ Tak ať nám to vydrží.

 

zábava
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Helenko, to je skvělé,moc se mi líbí ty kostýmy,jste super parta.
Lenka Hudečková
Je to paráda, když se dospělí umí hezky pobavit :-). Helenko, hezky jsi to napsala a fotky jsou super...
Marie Magdalena Klosová
To je pěkné !!!! Přeji výdrž a hodně transformačních nápadů.mm
Zdenka Jírová
To je prima parta, v mládí jsme měli podobnou, svolávali jsme se na plesy a Silvestra, a bývala legrace.
Eva Balúchová
Dostala jste se do výborné party.
Eva Mužíková
Helenko, jsi moje krevní skupina.... zrovna tento týden jdu na seniorskou maškarní veselici.... Fotky masek nápadité, úsměvné *****
Hana Rypáčková
Legrace musí být a v partě je to nejlepší.Hezké dokumenty..
Naděžda Špásová
Heleno, hezký napsané. Trochu vám závidím, že vám nedělá problém se namaškařit. Já jsem zamlada byla na dvou maškarních plesech a bylo mi to tak znechuceno, že jsem se zařekla, že už nikdy. Velký problém nastal, když to po mě v posledním zaměstnání chtěli nadřízení. Jednou jsem odolala, podruhé už jsem si to nedovolila. Přitom mám srandu ráda. Přeji vám hodně dobrých nápadů a ať vám to vydrží hodně dlouho. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...