Jak jsem si zašlápla štěstí
FOTO: archiv autorky

Jak jsem si zašlápla štěstí

26. 2. 2016

Už je to dávno, co jsem se zavěsila na internetovou seznamku, pro jistotu na několik seznamek, v domnění, že sehnat člověka se stejným souzněním, trochu ještě živého a čiperného jak duchem , tak tělem a posléze s ním prožít  zbytek života, bude lehké. Nebylo!

Seznamky se sice ozývaly a chtěly, abych s někým zahájila komunikaci, ale než mi to umožní, musím zaplatit peníz. Nemám na vyhazování a nikde nebyla jistota, že se mi vydaný peníz vrátí s úžasným mužským. Neriskovala jsem tedy, nepsala, neozývala se a seznámení postupně vzdávala. Ale z těch seznamek jsem se neuměla vymazat, a proto jsem tam zůstávala viset dál. No co, tak tam budu viset do smrti.

Už jsem tedy skoro zapomněla, že tam figuruji, když se opět jedna seznamka ozvala. Přišla mi zpráva, že se se mnou chce někdo seznámit a poslal dokonce svůj mail. Peníze na mně nikdo nechtěl a tak jsem odepsala. Zjistila jsem, že mi píše nějaký muž z Londýna. Odepsala jsem, ale zjistila, že muži je 48 let, je vdovec, má osmiletého syna, je majetný, má všechno, jenom já mu chybím ke štěstí. Abych ho neuváděla v omyl, i když si na mém profilu můj věk mohl přečíst, napsala jsem, že jsem pro něho stará, že mám stejně staré syny jako je.on, a že mu přeji, aby si tu správnou ženu brzy našel.

Poslal svoji fotografii a napsal toto:

"Pevně věřím, že nás osud svedl dohromady a vy budete muset mít na paměti, že bez ohledu na osud spojily nikdo nebude to zastavit. Věk je jen ne. Nedopusťte, aby se obtěžovat vás drahá. Jste inteligentní žena si jist každý rozumný člověk chápe, že skutečný význam lásky zemře, že tě má. Jsem na tebe pyšný. Musíme se setkat tváří v tvář a rozhodnout, aby se oženil po našem setkání. Chci být s tebou příští měsíc. Miluji tě celým srdcem a já budu dělat vše, co bylo v mých silách, aby vás ocení a být nejlepší člověk. Jsi všechno, co potřebuji u ženy. Chci zestárnout s vámi."

Je moc krásné, že mě miluje a chce se mnou zestárnout, ale nechce pochopit, že já už si dlouho stárnu sama a že by si toho stárnutí se mnou moc neužil.

Už jsem neodepsala a jenom doufám, že mě nenajde a nenavštíví. Snad moji adresu na internetu nesežene i když internet je zrádný a když se tam člověk jednou dostane, je zle.

A nebo, že bych si snad opravdu šlapala po štěstí?

 

 

 

Můj příběh seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(4.4 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Milá Hanko, teď jsem se opravdu od srdce zasmála a zavzpomínala na doby, kdy jsem i já byla na seznamkách. Z těch dob mám tolik materiálu, že by to vydalo na pěkně tlustou knihu - jak pravila kamarádka novinářka, když jsem jí vyprávěla zážitky ze schůzek a jí tekly slzy od smíchu: " to si přece nemůžeš nechat jenom pro sebe, musíš to hodit na papír, piš, piš, to bude trhák! " :-))))
Jaroslava Jánošíková
Nešlapala děvče, nešlapala, naopak, štěstí jsi měla, žes nereagovala, jen se divím, že to nebyl americký důstojník, t.č. na Ukrajině, Iráku, Sýrii či onde, mne takhle miluje už asi celý batalion:))))
Kristina Halfarová
Nikdo nechce zůstat sám.Ale když jde o velký věkový rozdíl tak to je na pováženou.
Hana Šimková
To jsem napsala jenom pro vaše pobavení. Je jasné, že to nejde myslet vážně a jenom doufám, že se mi s tou kozou nebude chtít nastěhovat.Ten jeho typ je opravdu dost turecký.Já už opravdu nikoho nehledám. No ale když příjde, bude bydlét nejlépe za rohem, abychom to neměli k sobě daleko a ještě k tomu bude mít rád pejska, Tak Fajn!!!
Hana Rypáčková
Dobrá aktuální nadsázka...
Helenka Vambleki
Teda Hani, takový terno...a ty ho zašlápneš! :-) :-) :-)
Zdenka Jírová
Štěstí pro vás bylo, že jste neodpověděla. To je podvod. Já už takových nnevyžádaných " vyznání lásky" dostala řadu, ani je neotevírám a rovnou dávám do Spamu.
Libor Farský
Kdyby to bylo z poslední doby, tak bych řekl, že jde o imigranta ze země bez nároků na azyl, pokud se neožení.
Zuzana Pivcová
Haničko, takovému dopisu, přeloženému zaručeně přes google, bych rozhodně žádný pozitivní úmysl nepřikládala. Nevím sice přesně, co za tím v tomto případě vězí, ale Ty si s tím jistě poradíš. Nejlépe mlčením. Ono se to navenek zdá humorné, ale nevím, nevím...A co spolužák??
ivana kosťunová
Internet je opravdu zrádný, chodí mi také podobné maily, a to jsem nikdy v žádné seznamce nefigurovala.Mažu bez přečtení, takže se připravuji i o ty humorné zážitky, které jste zde tak vtipně popsala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%