Příběh na 50 slov: Přepadení
Ilustrace: pixabay.com

Příběh na 50 slov: Přepadení

29. 2. 2016

Den je krásný, čekalo ji setkání, pohyb a žádný stres. Náhle tíha za krkem, studené objetí a už ji vidí, mráz po zádech běží. Prastará, od jara do jara navzdory všem stále svěží. Horké víno, přesto studené líce. Připíjím šťávou z citronu. Alespoň chvíli spát. Na konci Chřipky je krásně.

glosa Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Paní Aleno, vzhledem k tomu, že mne ta potvora taková nějaká přepadla dřív, nebude to mít s „formátem“ nic společného! :-) Přeji ať je krásně hodně brzy. Děkuji za komentář.
Alena Tollarová
Tak, a to mám za to, že jsem fušovala do Danina formátu! Přepadla mě, potvora taková nějaká, taky. Už se těším, až zase bude krásně. :) :) :)
Dagmar Bartušková
Dano, věřím, že po tolika zaručených receptech to přepadení zvládneš. Pěkné!
Dana Kolářová
Zuzano, děkuji. Když mě nezdolalo to množství čaje (který nemám ráda), co jsem vypila, tak nějaký virus mě zdolat nemůže. :-)Ovšem cibule s medem mě chutnala moc.
Dana Kolářová
Jano, též držím palce, aby se ti ulevilo, co nejdříve.
Jana Šenbergerová
Dano, každé málo lepší než nic. Doufám, že už je ti líp. Pokud ne, držím pěsti a doufám, že se mi také co nejdřív uleví.
Zuzana Pivcová
Název mě, Dano, v první chvíli zarazil, ale pak jsem byla ráda, že to byl "jen" útok nachlazení. To se s trochou snahy a nejlépe přírodními prostředky dá zvládnout docela dobře (viz i já zcela nedávno). A ještě o tom takhle napsat, to je důkaz, že Tě virus nezdolal!
Alena Várošová
Bacily paní Dano, je dobré hodit přes plot a chřipajznu opít rumen s citronem a zázvorem.
Hana Rypáčková
Přeji brzké uzdravení. Člověk těžko těm bacilům odolá. Já mám odluku od lože a pomalu i od stolu, ale už mám v krku škraloup.Milan sice odkašlává, ale bacil Bláha se asi stěhuje ke mně. Citron, zázvor,česnek, lichořeřišnice....Uvidím.
Dana Kolářová
Děkuji, paní Stínilová.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.