Modelky, představte se!

Modelky, představte se!

6. 3. 2016

Projekt i60 Senior Fashion aneb Hledáme zralé modelky brzy vstoupí do svého třetího ročníku. V minulých dvou letech uspořádal náš portál společně s partnery téměř dvě desítky módních přehlídek či soutěží.   

Modelky, přihlášené do projektu, měly možnost předvádět modely módních značek v obchodních centrech, ale i historické modely v zajímavých prostorách jako byl Letohrádek Kinských, Písecká brána či Marjánka. O projektu natočila reportáže Česká televize, TV Barrandov, naše modelky byly vidět v celostátních médiích jako je iDnes, Magazín Dnes, Blesk Magazín a dalších (přehled vybraných reportáží najdete zde).

V projektu pokračujeme i v letošním roce. Konkrétní příležitosti předvést módu pro zralý věk teprve vyhledáváme, nicméně už nyní bychom rádi dali příležitost ženám, které se přihlásily na našem portálu do projektu i60 Senior Fashion.  

A tak vyzýváme dámy, které se chtějí letos projít po přehlídkových molech, aby se představily našim čtenářům, ale i partnerům, kteří se budou podílet na organizaci módních přehlídek. Tím představením by měl být vlastní článek o sobě, tedy o tom, proč byste si chtěly zkusit roli modelky, jakou máte rády módu, ale i o tom, jaké máte zájmy či jaký vyznáváte životní styl. A nezapomeňte také uvést své bydliště, podle kterého účast na akciích rovněž vybíráme.  

Článek o jednotlivých modelkách mohou napsat i příbuzní či přátelé přihlášených modelek a popsat v něm, jak vidí svou maminku, babičku, manželku či kamarádku.  

Všechny příspěvky musí být vloženy přes čtenářské profily do rubriky Modelky, kde najdete příběhy žen, které se představovaly v loňském roce. Články musí být opatřeny nejméně dvěmi fotografiemi – na šířku a na výšku (návody na vkládání článků či fotografií najdete zde). Do titulku článku vždy uveďte „Modelky se představují“. Obsah fotografií může být jakýkoli, mohou to být fotografie vlastních modelů, ale i snímky představující různé aktivity a koníčky žen.

Vážené dámy, těšíme se na vaše vizitky! Své příspěvky posílejte nejpozději do 30. dubna.  

 

modelky 

„Poprvé“ a další soutěže

Už týden pokračuje naše soutěž na téma „Poprvé“. Do soutěže můžete posílat své příběhy, povídky, ale třeba i básně o tom, jaké bylo vaše poprvé - co zajímavého jste prožili a na co dodnes rádi vzpomínáte. Více o soutěži se můžete dozvědět zde.  

A samozřejmě pokračují naše tradiční soutěže - vědomostní kvíz, v němž byl jako vítěz posledního týdne vylosován pan Josef Rusnok. Soutěžit můžete v naší rubrice FOTO dne a v produktových soutěžích.  

Milé čtenářky a modelky, milí čtenáři, těšíme se na vaše další příspěvky, které přinesl život. Mějte se krásně, užívejte si posledních zimních dnů a nezapomeňte, že tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elen Zajíčková
Milé čtenářky, příp. čtenáři, je určitě fajn, když napíšete svůj názor. zdali na další modní přehlídky upřednostńujete nové tváře, nebo ty již známé, nebo mix, případně předložíte Váš návrh. Když všichni dáme hlavy dohromady, tak můžeme najít řešení jak nejlépe postupovat při výběru modelek , aby výběr byl aspoń trochu spravedlivý , při zachování vysoké urovně, která je již nastavena. Samozřejmě , že to nikdy nebude ideální . Už i proto , že zadavatel ( modní dům, značka, pořadatel, nebo organizátor a pod. ) má vždy poslední slovo . A ten dost často chce už známé, z jeho pohledu tedy zkušené modelky. A to je prostě neměnný fakt. A naše dámy z minulých akcií nasadily vysokou laťku a zdaleka nejsou neznámé. Dokonce mnohé z nich jsou žádány i na akce mimo Portál i60. Váš názor nás tedy určitě zajímá a děkujeme za něj. Bude dobrou pomůckou, může být případně i pádným argumententem, nemůže ale být pravidlem. Už i kvůli okolnostem , které tady zmiňuji. Moc bychom si přála, aby se v budoucnu nikdo necítil dotčený, a byla bych moc ráda, ,kdybychom si navzájem rozuměly , chápaly se a místo kritizování se respektovaly . Všechny se těšíme ze stejných věcí. Že Portál funguje a nabízí vyžití a aktivity, které lidi baví , ba dokonce některým i plní sny. Ale možností je stále méně, než čekatelů. V tom je největší problém. Chci věřit, že si navzájem budeme dál fandit. a podpořovat se.
VANDA Blaškovič
Určitě bych dala přednost těm dámám, které na přehlídkách ještě nebyly...stačí se podívat na zástup případných krásných modelek na Senior Fashion...podle mého názoru to chce na přehlídkách již novou krev..:)). Na ty nové tváře se určitě těším. Souhlasíte, čtenáři?
Redakce i60
Dámy, které už se přehlídek účastnily, se představovat nemusí, ale klidně mohou... :-)
Dagmar Bartušková
Pane Bože, já to tam snad nedám !.. rozjedou akce..
Hana Rypáčková
Blahopřeji panu Rusnokovi k výhře..
Dagmar Bartušková
Opr. rozejdou akce...
Dagmar Bartušková
Vážená redakce, i mě těší, že se zase rozejdou akce s módními přehlídkami. Mám stejný dotaz, jako M. Klosová. Též bych se ráda opět nějaké módní přehlídky zúčastnila, i když už jsem představená /ne matka/.
Zuzana Pivcová
Souhlasím. Pro mne to bude opravdu zajímavější než vidět na přehlídkovém molu přejít ženu, tzv. reprezentující portál i60, kterou už od té doby třeba víckrát neuvidím.
Marie Magdalena Klosová
Milá redakce,těší mě,že módní přehlídky budou pokračovat i v tomto roce a ráda bych se opět nějaké zúčastnila.Jen se ptám,jestli Vaše výzva "Modelky,představte se ",platí i pro nás již několikrát "představené" :)mm
Květoslava HOUDKOVÁ
Věřím, že módní přehlídka senior-manekýnek se opět stane součástí veletrhu "SENIOR" v Praze-Letňanech a také na "SENIOR" na výstavišti v Lysé n.Lab., kde bývá i přehlídka krásných výrobků seniorů (cca 3000 ks). (Manekýnky by třeba mohly vystoupit i za doprovodu živé hudby, která tam hrává ?? - za pokus dohody by to stálo). Do Lysé n.L. jezdím každoročně a ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.