Můj svět podle Zuzany Pivcové

Můj svět podle Zuzany Pivcové

22. 3. 2016

Stává se mi, že po prvním přečtení textu, který mne zaujme, se mi okamžitě převedou slova do hudby. Tak se mi to stalo i po přečtení básně Zuzany Pivcové Můj svět, která se tu objevila na portálu před několika dny. S jejím svolením jsem pak k hudbě dodal obrázky a tady je krátký film na píseň "Můj svět". Snad vás potěší tak, jako mne potešil původní text, na který jsem napsal a nahrál hudbu.

Správně by měla píseň zpívat sama Zuzana (je psána pro ženský hlas), ale raději to nechala na mně. A i když je to píseň na vážné téma, snažil jsem se přece jen ji odlehčit i v některých fotografiích, vždyť život má i ty veselé momenty, a Zuzana je jistě dokáže dávat...

Na texty Zuzany jsem napsal už čtyři písně, čekají na nahrání a natočení, ale když jsem se rozhlížel po básních i jiných autorů (resp. autorek) na i60, tak už vím, že s největší pravděpodobností vznikne písní více... Snad to bude pro radost.

 

 

hudba Moje poezie
Hodnocení:
(4.8 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Tak touto spoluprací vznikla úžasná věc, moc se mi to líbí. Nádhera *****,škoda, že nemohu dát více *
Hana Lancová
Paráda. :-)))
Naďa Pokorová
Krásné! Krásné! Krásné! DÍK oběma!
Dagmar Králová
Moc pěkně aranžovaný šanson s výborným textem. Jako hudební videoklip působí velmi emotivně. Díky za hezký zážitek. 5*
Radovan Cakl
Když se sejde krásný text, hudba a grafické zpracování s citlivou interpretací, vznikne něco, co potěší srdce i duši. Díky oběma.
Alena Vávrová
Je to překrásné a Zuzce to moc přeji. A oběma děkuji za ten zážitek.
Eva Balúchová
Moc pěkné.Celou dobu trvání písně jsem měla před očima Lenku Filipovou s kytarou.
Lubomír Müller
Nedokáži napsat víc, než DĚKUJI ze ♥ za vaše komentáře, nádherné komentáře. Mám radost, že se zpracování Zuzančiny básně dotýká mysli i srdce v dobrém a pravdivém významu. A děkuji samozřejmě Zuzaně za ten text. A vám všem ještě jednou za komentáře. Tak snad se někdy vyskytne příležitost zahrát vám i zazpívat, zarecitovat nebo povyprávět naživo. Mějte se všichni dobře ve vašem "vlastním světě", kterému se říká život. A DĚKUJI ♥
Hana Rypáčková
Zuzko, básně i jako písně jsou výborné...*****
ivana kosťunová
Tak to se hodně povedlo. Už když jsem v počátku své působnosti zde na portálu četla některé Zuzčiny básně, uvědomila jsem si, jak jsou melodické. A teď se to stalo skutečností ! Pane Lubomíre vaše interpretace je velmi citlivá, ve vašem podání mužský hlas nevadí. Ale bylo by zajímavé slyšet to i v podání Zuzky. Tak snad se osmělí při další nahrávce. Jsem u zrodu něčeho krásného a jsem nadšená.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.