Modelky se představují: Helena Skorupková
FOTO: archiv autorky

Modelky se představují: Helena Skorupková

28. 3. 2016

Zdravím všechny a hlavně odvážné dámy, které se také představily.

Jmenuji se Helena Skorupková, jsem z Beskyd, kousek pod Radhoštěm. Letos mi bude 59 let, stále pracuji, ale mám mnoho zájmů a stále nemám čas.

Miluji kytičky, bylinky, les a vše živé, po čem si bohužel stále více šlapeme. Jezdím na živé koncerty rockových kapel a hudba, ,jakákoliv je balzámem na duši. Baví mě taje numerologie, grafologie, astrologie, chiromantie, výklady karet, ale vše se stihnout nedá. Ráda vařím a sbírám recepty.

Mám pěkný vztah s 12 letým vnukem, fotíme se, chválí mě, že jsem moderní babička, a tak mne napadlo se přihlásit. Chodíme s mužem po horách, začnu jezdit na kolobrndě, a jestli to ještě půjde, tak opráším kolečkové brusle.

Módu sleduji a zajímá mě, a proto si myslím, že Váš nápad s modelkami je super, je vidět, že nepatříme do starého železa.

Přeji všem pohodu v životě a radost z každé drobné maličkosti.

 

Tento příspěvek je součástí projektu i60 Senior Fashion, o kterém se více můžete dozvědět zde. Více informací o představení zralých modelek, najdete na tomto místě. Články o jednotlivých modelkách najdete v rubrice Modelky.

 

Modelky
Hodnocení:
(3.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
Žijete v krásném kraji, který jsem si v posledních letech velice oblíbila. Zvláště okolí Soláně, ráje umělců se svou tajemnou atmosférou. Proto Vám přeju, abyste se na stránkách i60 cítila dobře. Jinak se zajímám taky o numerologii a zahrádku.
Helena Skorupková
Existuje krom i60 něco podobného, kdo ví napište.
Ilona Erika Kolář
Na Nákupné maniačky občas koukám, Popelka je o něco horší.
Helena Skorupková
Ten, koho zajímá móda se může denně podívat na naši Popelku, nebo slovenské Nákupné maniačky. Asi řeknete, že to není pro nás, ale já to sleduji a mnohdy se ty mladé kočky oblečou usedleji, než by měly ke svému věku. Často mám stejný názor jako jejich porotci a pořad je inspirativní i pro nás i když ne všichni budete souhlasit. V této době máme takové možnosti, o kterých se nám ve dvaceti ani nezdálo, že jednou budou. Je třeba to využít a žít.
Helena Skorupková
Všechny zdravím a všem děkuji za příspěvky. Seberte odvahu a pište a chvalte sebe i druhé, přináší to uspokojení.
Soňa Prachfeldová
Hezké představení, také mám podobné zájmy a máte pravdu - vše nelze stihnout. Držím Vám palce :-)
Hana Lancová
Paní Heleno. Oblečky a účes super. Zkrátka čuprbaba. Vnuk má pravdu. :-)))
Zuzana Pivcová
Pardon, jízdu na koloběžce
Zuzana Pivcová
Proč by měly být boty zcela nevhodné? Nevhodné na co? Helena nepředvádí žádný tematický model, nýbrž sebe jako osobnost. A na hory nebo jízdu na koloběžku, což k ní patří, jsou tyhle boty více než vhodné.
Elena Valeriánová
Opravdu hezké představení. Moc vám to sluší a já vám přeji hodně štěstí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.