Jarní dubnové toulání Mariánskými Lázněmi
FOTO: autorka

Jarní dubnové toulání Mariánskými Lázněmi

3. 4. 2016

Milujeme toto lázeňské město a rádi tam jezdíme o víkendu na procházku. Včera se udělalo krásně, po pátečním sněžení a zimě nám vyšlo sluníčko, a tak jsme odpoledne vyrazili na lázeňské toulání.

I když víme, že v zimě je Zpívající fontána zavřená, přesto jsme se vydali právě k ní, abychom toto kouzelné místo ukázali naší kamarádce, také íčkařce, která k nám přijela na víkend. Po prohlídce kolonády a Křížového pramene, kde jsme ochutnali oba prameny (Karolinin je výborný, Rudolfův nám moc nechutná), jsme se rozlehlým parkem vydali zpátky k autu. Krásná, skoro dvouhodinová procházka nás naladila velmi jarně :-).

Mariánky jsou již krásně osázené, kvetou zde krokusy, narcisky, vřes, začíná se zelenat tráva a je radost se městem projít (pro nás v každé roční době). Před týdnem jsme tu také byli, zase s jinými přáteli, a týden předtím sami s Jiříkem.

A tak se prostřednictvím fotografií podívejte sami na tu krásu.

Lenka

cestování fotografování lázně
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Moc hezké povídání a pěkná fota.Do M.Lázní jezdím velmi ráda a jsou krásné i za deště. Děkuji paní Lenko - vaše články z cest - jsou velmi zajímavé
Alena Várošová
Leni,díky za procházku už letošními Mariánskými Lázněmi.Jsou nádherné,asi v každém měsíci.Fotky překrásné 5*
Zuzana Pivcová
Já jsem byla v Mariánkách jen jednou v lázních v lednu 1986, to se lázně rekonstruovaly, polovina procedur nefungovala a ještě tam bylo období zemětřesení. :-))) Asi proto jsem tehdy ty lázně dostala. Ale byl tam sníh a nádherné zimní počasí. Fotky jsou krásné a město viditelně také.
Lenka Hudečková
Elen, beru zpět, až teď mě napadlo, podívat se do své galerie a i když jsem včera některé fotky pojmenovala, není to tam. Takže to budu muset napravit, ale nyní odcházím do práce....až jindy tedy...promiň...
Helena Votíková
Mariánské Lázně jsou nádherné. Shodou okolností jsme se zde v sobotu též pohybovali. :-) Bohužel i zde je několik domů, které jsou uzavřené a chátrají (od pravoslavného kostela směrem do města).
Jitka Chodorová
Moc pěkný výlet, v Mariánkách máme docela početnou rodinu, tak tam občas taky zabloudíme, ale je fakt, že teď jsme tam už nebyli dost dlouho, bude třeba to napravit. Díky Lenko.Fotky krásné.
Lenka Hudečková
Elenko, popisovala jsem pár fotek v Galerii, myslela jsem, že to zde také bude vidět, tak prosím, pokud chceš, koukni se na Galerii Mariánky 2016, děkuji a také za reakci díky.. :-)
Elena Valeriánová
V Mariánkách jsem byla když mi bylo 25 let, už si je nepamatují. Ráda jsem se pokochala Tvými fotkami, jen pro nás "přespolní" to chtělo sem tam popisku pod fotku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...