Volné vstupenky na natáčení pořadu s Alešem Cibulkou jsou ještě k dispozici!
FOTO: Česká televize

Volné vstupenky na natáčení pořadu s Alešem Cibulkou jsou ještě k dispozici!

13. 4. 2016

Jak jsme vás před časem informovali, Aleš Cibulka se opět vrací do České televize. Při natáčení nového zábavného pořadu tohoto oblíbeného moderátora můžete být i vy. Produkce České televize nabídla našemu magazínu 20 volných vstupenek na natáčení pilotního dílu, které proběhne v úterý 26. dubna v divadle ROYAL, Praha 2, Vinohradská 48, roh ulice Vinohradské a Budečské.

Protože se kvůli nemoci omluvili někteří zájemci o vstupenky, zbyla ještě volná místa. A tak neváhejte a přijďte se pobavit! U pokladny divadla stačí nahlásit, že jste z magazínu i60.

Aleš Cibulka si do pořadu pozval jako hosty divadelního a filmového režiséra Karla Smyczka s jeho ženou a také herce Oldřicha Navrátila.

Natáčení bude probíhat od 15.00 do 17.00 hod., do divadla je nutné přijít o půl hodiny dříve, tedy ve 14.30 hod.!

Aleš Cibulka spolupracuje s naším magazínem již několik let, naši čtenáři mohli navštěvovat natáčení jeho pořadu Sejdeme se na Cibulce, moderátor je také kmotrem sbírky Šedesát odstínů lásky, kterou jsme vydali autorům básní z našeho portálu i60. 

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeněk Horenský
To bude možná tím, že v ČT pravá ruka neví co dělá levá. Během natáčení sice název pořadu nebyl přímo uveden, ale postřehnul jsem něco jako Hádej kdo přijde po večeři.
Květoslava HOUDKOVÁ
V článku bylo psáno, že p. Cibulka se vrací do České televize. Dnes jsem volala na Divácké odd., že bych měla zájem o další natáčení (čehokoliv - v dopol.nebo odpol. hodinách). Řekli mi, že o včerejšku pro ČT nic nevědí, že to asi bylo pro jinou TV (Barrandov?) a přepojili mne na Komparsní odd. Zde mi bylo řečeno, že taková krátká natáčení nedělají, kompars potřebují vždy na celý den (třeba už od 6.00 ráno ! do večera) - a teď nemohou nic nabídnout. Tak pro koho se to včera vlastně natáčelo?? Žádné lístky nám nerozdali, každý si sedl, kde chtěl a bylo volno. Ani nevím název pořadu a kdy bude vysílán ? V divadle bylo fajn, veselo - tak kam příště ??
Dagmar Bartušková
Tak to jsem blázen, kolik Íčkařů tam vlastně bylo?!
Zdeněk Horenský
Jel jsem až z Moravy rychlíkem s hodinovým zpožděním kvůli nehodě u Kolína, ale stihnul jsem to, s programem jsem byl spokojen. Když bude něco podobného i příště, pojedu zase.
Miroslava Jachimová
Přidávám se k názoru Áji. Příjemně strávené odpoledne a i přes malou účast íčkařů bylo plno. Doufám, že bude i nějaké příště ...
Dagmar Bartušková
Pořad by opravdu zábavný, bavila se Květa, Mirka i já. Redakce, díky za lístky!
Alena Várošová
Také ráda bych se provětrala a šla se podívat,ale máme to daleko.Je bezprostřední,výborný komentátor.
Dagmar Bartušková
Já Jdu s Mirkou J.
Alena Tollarová
To se nenajde dvacet lidí, kteří by chtěli zadarmo jít? Jsem mimopražská, ale kdybych už neměla jiný starší plán, jela bych moc ráda. Všechno nejlepší, kde jsem byla, se mi moc líbilo.
Květoslava HOUDKOVÁ
Těším se nejen na pana Cibulku, ale i na další setkání s přáteli z "í"čka - kdo přijedete??

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden

Tento týden bude vědomostní kvíz věnován našim íčkařským fotografům. Poznáte autory snímků z rubriky FOTO DNE a místa, která vyfotili?