Stromový požírač
FOTO: autor

Stromový požírač

22. 4. 2016

Jsem turista - vyznavač horských treků, a tak bohužel stále více chodím po zarostlejších stezkách a potkávám i méně lidí, protože většina dnes přesedlala na kola a jezdí po krásně udržovaných cyklostezkách.

Mé značení je oprýskané, zašedlé a i někdy najednou se ztratí. Kdo za to může? Značkaři - většinou opět senioři - dělají, co mohou, ale jsou tu stromoví požírači. Pár těch skutečně velkých požíračů jsem vyfotil, jak si pochutnávají na cedulích, co na nich zanechal člověk. 

příroda turistika
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Mohlo by se zdát, že je to vtipné, ale bohužel není. Je to smutné a zase v tom je člověk ničitel.
Alena Várošová
Není to nic krásného,ale poučného.Strom je jako člověk, když mu do srdce vrazíte řebík
Ilona Erika Kolář
Také jsem na pár podobných už narazila.
ivana kosťunová
Fotky jsou moc krásné, ale dobře mi z nich není. Za týrání zvířat jsou dnes poměrně vysoké tresty a za týrání stromů ? Nedivím se, že se příroda brání, začíná se to projevovat i v jiných oblastech.
Dagmar Králová
Pěkné snímky ukázek, jak se příroda brání nevhodně připevněným plechům. Místo hřebíků by asi byly lepší třeba pružné plastové pásky kolem kmenu, které by se přizpůsobily růstu kmenu. Ale to je jen teorie citlivého chování ke stromům.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.