Sbohem a šáteček
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Sbohem a šáteček

9. 5. 2016

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, dovolte mi, abych se tímto Nezvalovským motivem s vámi rozloučil. Jak patrně již tušíte nebo se vám doneslo, mé angažmá coby zakladatele a šéfredaktora na portále i60.cz končí.

Ač jsem se nikdy nestylizoval do tváře i60, web pro aktivní seniory s mottem „Tahle země není jenom pro mladý“ jsem vyprojektoval a poté se svým partnerem Janem Raškou a webmasterem Liborem Neumannem založil v roce 2012. Od té doby vykonal portál velký kus cesty a stal se nejčtenějším ve své kategorii.

Leč, jak už to někdy bývá, naše představy o dalším směřování i60 se zásadně rozdělily, a proto jsem byl nakonec nucen svůj většinový podíl odprodat novým společníkům pana Rašky.

Přátelé, bylo mi velkou ctí s vámi spolupracovat a portálu i60.cz přeji jen to nejlepší. Loučím se s tím, že se třeba ještě někdy a někde shledáme.

Děkuji za vše a mějte se krásně!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.4 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Také vám, Lukáši, děkuji za to, že jste měl lví podíl na vzniku tohoto portálu. Ať se vydáte dál kteroukoliv cestou, přeji vám hodně štěstí. Svým rozloučením s námi všemi jste mě dojal.
Elen Zajíčková
Pane Havlasi, patří Vám úpřimné poděkování nejen za nápad, za jeho realizaaci a za směrování Portálu, ale především za svatou trpělivost s náma. Věřím, že na nás budete myslet a sledovat nás třeba z povzdálí. Ať se vám moc daří, jak v práci tak v osobním životě.
Helenka Vambleki
Děkuji osudu, že jsem mohla být na začátku tohoto webu, že jsme se spolu mohli vidět na celowebových setkáních. Uvidíme, co nového přinesou pokračovatelé portálu. Vám, Lukáši, přeji i nadále tvůrčí nápady, i když škoda, že to nebude zde.
VANDA Blaškovič
Vážený pane Havlasi, třeba že jsme si vyměnili jen dva maily, nikdy nezapomenu, co jste mi napsal. Děkuji a přeji hodně úspěchů. Bylo mi ctí. Vanda.
Olga Štolbová
Připojuji se k ostatním a též děkuji za všechno, co jste s Honzou pro nás, seniory z celého Česka, udělali. Přeju hodně štěstí do nové práce. *****
Alena Várošová
I já Vám pane Lukáši chci poděkovat za Vaši mravenčí práci na tomto portále.Někdy to tak bývá člověk míní a okolkosti se mění.Držím Vám palce při dalším Vašem působení kdekoliv.Určitě se neztratíte,ať Vás všude na cestách provází štěstí.
Soňa Prachfeldová
Lukáši, patří Vám velký dík za spoluzaložení tohoto portálu, myslím, že jste byli skvělá dvojka s Honzou, vidím Vás živě před sebou při prvním setkání íčka a posezení v Ředkovci. Díky za vše a přeji Vám v osobním životě i pracovním - štěstí a úspěch !
Dagmar Bartušková
Lukáši, díky za vše, co jsi pro tento portál udělal. Ano, třeba se ještě někdy a někde setkáme. Není všem dnům konec. Měj se fajn, a přeji dál hodně úspěchů. Ája
Dagmar Bartušková
Lukáš, díky za vše, co jsi pro tento portál udělal. Ano, třeba se ještě někdy a někde setkáme. Není všem dnům konec. Měj se fajn a přeji dál hodně úspěchů. Ája
Elena Valeriánová
Děkuji za příležitost, kterou jste nám dal.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...