Dotazník nejen pro čtenáře portálu i60

Dotazník nejen pro čtenáře portálu i60

14. 5. 2016

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

dovolujeme si dotázat se vás na několik skutečností v anonymním průzkumu, který připravil PhDr. Oldřich Čepelka. Prosíme, věnujte cca 15 minut tomuto průzkumu, jehož cílem je zjistit váš vztah k internetu a také informace pro další zlepšení našich služeb pro vás.

Dotazník je k vyplnění zde. Prosíme, vyplňte jej jen jednou. Děkujeme!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Králová
Také jsem bezbolestný dotazník vyplnila a nenašla jsem tam žádné narušení soukromí ani jiná úskalí 8-) Statistické informace i konkrétní poznámky k serveru i60.cz mohou jen vylepšit jeho fungování. Tak hodně zdaru a jsem zvědavá na celkové výsledky. Senioři jsou stále se zvětšující cílová skupina, která je zajímavá pro mnoho podnikatelů.
Oldřich Čepelka
Ne, já musím zas napsat. 1. Vlaďko, vy píšete: "Tyto průzkumy a vyplněné dotazníky nemají žádný smysl ani váhu." Jak to prosím víte? Pracovali jsme třeba pro ministerstva a podle toho se rozhodovalo... 2. Přímý kontakt na webu vůbec nemusíte uvádět. Kde se to tam po vás chce, Květoslavo? Nikde, tak nelekejte ostatní. (A vy jste byla se šmejdy opravdu víc než 1x?!) - Ostatním děkuji, ale vám dvěma taky, možná ten dotazník vyplníte, není v tom žádný fígl, to se snad dá poznat...
ivana kosťunová
žádné citlivé údaje neposkytuji, email poskytuji dobrovolně. Věřím, že průzkumy mají smysl.
Květoslava HOUDKOVÁ
Souhlasím = kdo uvede přímý kontakt na webu, je to jeho rozhodnutí. Mne zkušenosti z mnoha "výletů/akcí" s tzv. Šmejdy naučily CTÍT SOUKROMÍ ! (kontakty na rodinu-přátele-známé jsem nikdy nesdělila - co je komu do toho?) Průzkumů se zúčastním, výsledky požaduji znát a určitě mnohé smysl i váhu mají.
Vladka Steinová
Provozovatel webu Vyplň to.cz, nebo jiný provozovatel,vždy je to pak do jisté míry zneužitelné.Tyto průzkumy a vyplněné dotazníky nemají žádný smysl ani váhu.
Oldřich Čepelka
Prosím vás, nebojte se to vyplnit. 1. Žádné otázky o vašem soukromí (kromě těch zcela anonymních) tam nejsou, kontakt na vás nikdo nechce, p. Demčák je profesionál. 2. Musím bez skromnosti říci, že jsem taky profesionál (sociolog) a mám za sebou desítky a desítky různých výzkumů, mimojiné i na vyplnto.cz. 3. Odběratelem výsledků bude redakce tohoto webu i60.cz. Ale dokonce i vy se můžete podívat na výsledky, až budou. 4. Za první dva dny odpovědělo již 81lidí!! To je podle mne taky důkaz, že se tomu dá věřit. Tak jen směle do toho. ptáme se proto, abychom mohli zlepšit život seniorů a lidí po 50.
Jana Slavíková
Kontakt, tedy telefon i mail, provozovatele "vyplnto.cz" je na webu. Není to nic tajného.
Květoslava HOUDKOVÁ
Provozovatelem www.vyplnto.cz je Ing Marek Demčák, z Prahy 3 (adresu i telef. mám - ale bez jeho souhlasu neuvedu). Už delší dobu vyplňuji různé ankety a pokud mne zajímají výsledky, požádám o zprávu. Zkusila jsem se sama zeptat na roztomilého pejska - maskota Seznamu: Jmenuje se Krasty a jeho život i osud už znám. Ankety/otázky většinou zadávají studenti VŠ - mnohé jim pomohou při studiu. A znovu opakuji, že otázky -zasahující do soukromí- odmítám !!
Jarmila Komberec Jakubcová
všem doporučuji se před registrací podívat na webové stránky pro koho tento průzkum slouží a kdo je majitelem webu.
Jitka Valachovičová
hotovo

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...