Příběh na 100 slov : Pohledy z poslední řady
FOTO: autorka

Příběh na 100 slov : Pohledy z poslední řady

12. 6. 2016

Tento příběh nemá zadání, přesto se pokusí přiblížit setkání i60 v Loučné nad Desnou v letošním roce 2016, ovšem poněkud jiným pohledem. Pohledem poslední vzadu. Proč? Otázka zněla, pojedu, nepojedu? Díky Soničce autem zvládla jsem cestu a díky dozoru Alenky pobyt. Čím začít? Díky Majce všechny výlety byly úžasné. Prohlídka Loučné, Velké Losiny i přečerpávající vodní elektrárny Dlouhé Stráně. Jaké to je v poslední řadě? Složité. Nejen, že moc nevidíte, ale stále se na vás někde čeká. A výhody? Zcela určitě nemůžete zabloudit, neboť ti vpředu ukazují cestu. Zvu vás do kina. V galerii se dává „film z poslední řady“.

 

Poděkování na 10 slov - komentář

Příběh na 50 slov: Sladký, "sladký" návrat

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Galerie Loučná nad Desnou aneb V neděli večer je na mém profilu.
Jana Šenbergerová
Dano, pohled z poslední řady byl také moc dobrý nápad. Poskytl jiný úhel pohledu a tím mozaiku pěkně doplnil.
Marie Seitlová
Danuš, díky za další článek a fotky. Vždy jiný pohled. Já sice byla první, ale oko měla i na posledního. Že to mé pozvání do Loučné vyvolá tolik pozitivních reakcí, to jsem nečekala. Děkuji Vám, děkuji rodičům, že jsem se zde narodila a prožila dětství a tak Vás mohla provést určitě krásným krajem. Věděla jsem, že na Oáze se Vám bude líbit, vedoucí, jak jste někteří poznali je vstřícný a má dobrý kolektiv. Tři dny je krátká doba, ale snad jste viděli to podstatné.
Alena Tollarová
Zrovna jsme se s manželem bavili o tom, že na setkáních íčkařů je báječné, že se sejdou lidičky, kteří se znají i lidičky, které vidíme poprvé a ani třeba neznáme jejich jména, a přesto tam vládne dobrá nálada a pohoda a bez zábran se baví každý s každým. Galerie bez článku? Proč ne? Já jsem žádný článek nepsala a galerii jsem udělala. Takže - do toho!
Olga Štolbová
Dano, díky. I z poslední řady jsou moc hezké fotky. Právě jsem si vzpomněla, že jsem ti něco slíbila, už jdu na to. A těch sto slov bohatě stačí, abychom si znovu připomněli tři krásné dny s milými lidmi. *****
Olga Štolbová
Dano, díky. I z poslední řady jsou moc hezké fotky. Právě jsem si vzpomněla, že jsem ti něco slíbila, už jdu na to. A těch sto slov bohatě stačí, abychom si znovu připomněli tři krásné dny s milými lidmi. *****
Dana Kolářová
Ájo, konečně mám tyto fotky připravené, jenže k nim nemám článek, tak nevím, galerii bez článku? :-)
Dagmar Bartušková
Dano, film se mi moc líbí, díky. Ale kdepak je pan majitel, který seděl vedle mě, kouká mu jen ruka a nohy) a soupravička vodek a slivovičky? :-)
Libor Farský
Děkujeme za další hezký filmeček.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...