Chci se zbavit parazitů
Ilustrace: pixabay.com

Chci se zbavit parazitů

28. 7. 2016

Mám věk a začínají mi problémy. Musím s tím začít něco dělat. Dnes jsem se rozhodla brát vážně otázku parazitů. U parazitoložky jsem byla už před nějakým rokem. Dokonce jsem brala něco koňského proti tasemnici. To jsem tenkrát nějak moc hubla. No nevím. Možná mi to pomohlo. Nějaký rok uplynul, a já se znovu zamýšlím.

Parazitů máme údajně mnoho. I díky domácím mazlíčkům, se kterými i spáváme. A já jsem měla pejsky. Dva. Jeden se někam zatoulal a jeden se mnou žil 16 let.

Byla jsem poučena, že paraziti mohou způsobovat potíže různého druhu. Mají vinu téměř na všech nemocech. A já nechci, aby mi onemocněl mozek. Chci mít tělo pod kontrolou. Nechci se dávat do péče jiným.

A když se prohlížím, tak pozoruji zatím dvě bouličky. Jednu na zápěstí pravé ruky, ta je tak 7 mm dlouhá... A jednu v podbříšku. Ta je větší. A já jsem tyto bouličky diagnostikovala jako semeniště parazitů. Na mozek si nevidím. A co když tam něco roste. Musím to začít brát vážně. Včas. Pokud si nebezpečí jsem schopna uvědomit.

A začínám.

Každé ráno nalačno stroužek česneku. Do kaše namelu hřebíček a lněné semínko...

A uvidím.

 

 

 

zdraví
Autor: Olga Gálová
Hodnocení:
(3.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
Já zatím žiji v poklidu i se svými parazity. Pokud se mi udělá boulička na ruce, nechám si ji chirurgicky odstranit, aby se z toho nevyvinulo něco horšího. Česnek používám hojně jako koření, myslím, že pokud nevyléčí, rozhodně nezaškodí. O parazitech jsem četla, nevylučuji, že jsou příčinami mnoha nemocí, které jsme zatím léčili jiným způsobem. Děkuji za odkaz na Brno, až se rozhodnu vyhlásit válku parazitům, bude se hodit.
Hana Šimková
Já bych se ráda zbavila parazitů lidských.
Olga Gálová
Nemocnému může ublížit i mateřské mléko...
Jarmila Fialová
Říkat,že česnek a koření nikomu neublíží je nesmysl.
Eva Riedel
Myslím, že než toto téma zesměšňovat, by bylo vhodnější se nejdřív informovat a pak soudit.
Eva Riedel
Shodou okolností dnes na Seznamu: https://www.super.cz/442847-paraziti-v-nasem-tele--je-treba-se-jich-obavat.html
Olga Gálová
Právě že jsou všude, a všude škodí. Proto je musíme ničit. Jinak zničí oni nás. Klouby se dají nahradit. Ale vše nahradit nejde...
Jarmila Komberec Jakubcová
paraziti jsou prostě všude - jako trpaslíci.
Olga Gálová
Hodně lidí má obyčejný vysoký tlak. I ten způsobují i paraziti. Nemají ho všichni pouze ze stresu.
Olga Gálová
Ještě bych dodala. Článek jsem dala jako upozornění. Česnek ani koření nikomu neublíží. Dostupný je všem. Když půjdete k parazitologovi, tak vám 1000 Kč stačit nebude. Nabídka na internetu, prášky za 2000.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.