POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!
FOTO: Zuzana Pivcová

POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!

17. 8. 2016

Hola, hola! Parník Moravia opět Íčkaře volá!
Tato vyhlídková plavba plná bublinek potrvá téměř hodinu a opět jen za 50% cenu - jak za lodní lístek , tj 110,- Kč, tak za občerstvení na palubě lodi! No, neber to!

Kdy a kde to bude nyní? 

1. 9. 2016 v Praze,  sraz ve 13.15 hod. v restauraci U Knihovny, Veleslavínova 10, Praha 1, metro stanice Staroměstská. Popijeme a podrbáme.

Odtud  s p o l e č n ě  vyrazíme kolem 15.15 hod. k přístavišti, kde už na nás bude radostně čekat “náš známý" - parník Moravia.

Trasa tram č. 17 už by měla být v provozu, tak bychom se mohli svézt jednu zastávku Staroměstská - Právnická fakulta, přejít silnici a seběhnout k přístavišti. Totéž platí pro ty, kteří budou mířit jen k parníku, který kotví v přístavišti č. 14, Na Františku, mezi Čechovým a Štefánikovým mostem.

Dámy a pánové, přijeďte se potěšit krásou Prahy, opravdu to stojí zato. Bublifuk párty bude zase skvělá! Jedinou podmínkou bude vzít s sebou bublifuk.

Odplouváme v 16.00 hod. směrem ke Karlovu mostu.

Těším se, tak neváhejte, bublinková show čeká právě na vás!

Zdraví
kapitánka lodi Ája

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Milí Íčkaři, moc vám děkujeme za přáníčka dobré plavby, která nás moc potěšila. Užili jsme si to, byla to skvělá akce se skvělými lidmi. Příště zase vyplujeme na jedné z "našich" lodí Czechia nebo Moravia. Ahooój, ahooój, ahooój! Kpt. lodí Ája
Libuše Křapová
Hezky si užijete, počasí vám přeje. Já na vás budu myslet, až zase budu natahovat krk. Ouvej, nejde mi hlava otočit na stranu.
Lidmila Nejedlá
Hezkou plavbu a velké bubliny vám přeje a všechny zdraví Lidmila.
Danuše Onderková
Já na vás vzpomínala už dnes, ráno jsem si vzala bublifuk a přes den foukala dětem bublinky a při tom vzpomínala. Dětem se bublinky líbily a zítra budu pokračovat. TAKŽE BUDU FOUKAT ZÍTRA S VÁMA A NA DÁLKU NA VÁS MYSLET. PŘÍJEMNOU PLAVBU !!!!
Dagmar Bartušková
Ahooój, Dano! Děkujeme, na Tebe si vzpomeneme.
Dana Kolářová
Přeji všem naloděným šťastnou plavbu, příjemnou zábavu a veselou náladu.
Dagmar Bartušková
Bublifuk je k dostání jak v papírnictví, tak v hračkářství, např. Tesco, Quadrio apod.
Drahomíra Stínilová
Díky za počítání. Bublifuk sice ještě nemám, ale myslím, že ho zítra, vlastně dneska budou mít v papírnictví. Snad parník vydrží. Bublavou dobrou noc
Dagmar Bartušková
Jé, ahoj Laďo, Ty bys býval přijel? To by nás bylo! Škoda, škoda!!! Ale neboj, ono se zase něco uskuteční. Že jsi se dal zrovna na Endiaron, v tomhle parném létě...☺
Ladislav Šimůnek
Ahojky z Brna.Moc se omlouvám,ale od neděle jsem na Endiaronu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.