Známe všechny vítěze fotosoutěže Obrázky léta!
FOTO: Hana Rypáčková

Známe všechny vítěze fotosoutěže Obrázky léta!

13. 9. 2016

I když rtuť teploměru v posledních dnech šplhá až k tropické třicítce, astronomické léto se nezadržitelně blíží ke svému konci. A ke svému konci dospěla i naše fotosoutěž Obrázky léta. Po celé tři měsíce jsme se mohli kochat krásnými fotografiemi letní přírody, dozrávajícího obilí, barevných květů, ale i snímků hor či moře. Zkrátka, bylo z čeho vybírat.

Bohužel, i tentokrát se v soutěži objevila řada snímků, jejichž autoři nesplnili pravidla soutěže - některým fotografiím chyběly popisky, především údaj o místu, kde byl snímek pořízen, někdy autoři vložili do soutěže fotografie pořízené v předchozích letech. A tak se některé krásné snímky do hodnocení redakce kvůli nesplnění pravidel nedostaly.

Redakce nakonec vybrala jako vítězné tyto dvě fotografie, krásně vystihující atmosféru i sílu okamžiku:

Hana Rypáčková: Západ slunce

Marta Nosková: Prázdninové dobrodružství

O třetím vítězi měli hlasováním rozhodnout sami soutěžící fotografové. Po šesti hlasech získaly tyto snímky:

Marie Novotná: Jediný

Elena Valeriánová: Mlhavé Jesenické ráno

Všem čtyřem vítězným fotografkám pošleme velkokapacitní flashdisk. Vítězům gratulujeme a všem soutěžícím děkujeme za účast. Už nyní se můžete těšit na fotosoutěž Obrázky podzimu a zimy, kterými doplníme chystaný kalendář na rok 2017. V kalendáři se objeví nejen vítězné fotografie, ale i další snímky, které se v soutěži objevily.

 

Prázdninové dobrodružství

                                                                                                Marta Nosková: Prázdninové dobrodružství

 

Jediný

                                                                                                                                 Marie Novotná: Jediný

 

Mlhavé ráno

                                                                                                  Elena Valeriánová: Mlhavé jesenické ráno

 

Vyhodnocení dalších soutěží

Skončila také jedna z našich produktových soutěží, ve které jste mohli hrát o balíček kosmetiky Sebamed Q10. Los určil tyto vítězky: Věra Štěpánková, Pavla Klasová a Radka Rokošová. A jako každou neděli večer jsme vylosovali i vítěze vědomostního kvízu - tentokrát se štěstí usmálo na pana Pavla Noska. Gratulujeme vítězům!

Milé čtenářky, milí čtenáři, užívejte si posledních letních dní, načerpejte energii ze sluníčka a nezapomeňte ani na váš portál i60.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Žichovská
Blahopřeji k vítězství ve fotosoutěži Hance R., Martě N., Marii N., Elen V. Krásné fotky. A děkuji za hlasy pro Letní ráno Aničce Č., Soně P., Martě N. a Hance R. , od dobrých fotografek to potěší dvojnásob.
Soňa Prachfeldová
Blahopřeji Maruško, Elenko - píšu po druhé nevím, že se to ztratilo - děkuji za hlas paní Králové a Dance zmrzlince a všem fo´tografům, kteří přispěli do této soutěže přeji dobré světlo !
Libuše Hvězdová
Bylo v této soutěži hodně pěkných fotek, těžký výběr. Výherkyním blahopřeji a blahopřeji i těm, kteří se "jen" zúčastnily, bylo to krásné pokoukání.
Alena Tollarová
Všechny výherní fotky jsou krásné a jejich autorkám patří moje blahopřání! Pěkných bylo daleko víc, nechtěla bych být v kůži porotce. Zaznamenala jsem, že i moje pěšinka měla odezvu a všem, komu se líbí, děkuji. A hurá do podzimní nálady.
Marie Magdalena Klosová
Krásné fotografie! A upřímné gratulace vítězkám! mm
Elena Valeriánová
Za sebe mockrát děkuji všem, kerým se fotka líbila. A gratuluji ostatnim výherkynim. Je krásné, že se můžeme prostřednictvím fotek dělit o krásu. Je tu mnoho krásných fotek. Všem přeji DOBRÉ SVĚTLO.
ivana kosťunová
Mlhavé jesenické ráno jsem tipovala taky, Jediný byl mezi těmi, mezi kterými jsem se rozhodovala. Konkurence je tu opravdu veliká, nechtěla bych být v pozici porotce
Alena Vávrová
Všem výherkyním též blahopřeji a přeji i nadále Dobré světlo!
Jarmila Komberec Jakubcová
Velká gratulace všem - jedna fotka lepší než druhá.
Květa Novotná
Všem výherkyním blahopřeji a děkuji těm, kterým se líbily moje fotografie. Je to pro mě čest udělat svými snímky jen tak radost. Vítězné fotky si výhru určitě si zaslouží. Vlastně by si to zasloužilo hodně fotek ze soutěže ,ale všichni vyhrát nemůžeme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.