Naše modelky se představí dnes v 16.00 hod. v Písecké bráně. Přijďte je podpořit i vy!
Loňská přehlídka na Písecké bráně. FOTO: Miluše Převrátilová

Naše modelky se představí dnes v 16.00 hod. v Písecké bráně. Přijďte je podpořit i vy!

19. 9. 2016

Dne 22. září 2016 od 16:00 hod. se v krásných prostorách Písecké brány (ul. K Brusce 5, Praha 6) uskuteční již podruhé módní přehlídka našeho projektu i60 Senior Fashion. Tentokrát se představí 8 modelek - Hana Novotná, Dagmar Bartušková, Helena Mandíková, Helena Votíková, Anna Chalupová, Jaroslava Kulová, Pavla Zajíčková a Marie Knotková.

Dámy předvedou podzimní kolekci velikostí 42-58 z Butiku Ulla Popken a Butiku Újezd No. 13 majitelky Štěpánky Klimkové (dovoz nových i secondových modelů z Anglie). Výběr outfitů bude pod odborným vedením naší dvorní stylistky Elen Zajíčkové, líčení zajistí opět paní Pavla Zajíčková, kosmetická poradkyně a vizážistka Mary Kay.  Modelky učešou studenti ze Středního odborného učiliště služeb Praha 9 pod odborným vedením pana Romana Maďara.

Modelky obdrží dárkové balíčky od společnosti CHARISMO (ryze česká značka parfémů).

Věříme, že na Píseckou bránu dorazí čtenářky i čtenáři portálu i60 společně se svými přáteli. A pokud v tento den zrovna nebudete mít čas, můžete se těšit na fotografie paní Miluše Převrátilové a na video od paní kameramanky Vlasty Křečkové, která je členkou Filmové dílny pro seniory v rámci spolku Inventura, z.s. ve spolupráci s partnerem Elpida, o.p.s.

A ještě jedna perlička na závěr: o doprovodný program se postará Veteran bicycle club Zbraslav Tento klub bicyklových nadšenců existuje již od roku 1984 a navazuje na noblesní odkaz dědů, babiček, pradědů a prababiček. Klub restauruje stará a ještě starší, pokud možno technicky zajímavá kola. A motto klubu? "Chceme, alespoň čas od času, pozastavit čas, sejít se, zavzpomínat, poučit se a hlavně sami sebe pobavit. Jedním z cílů je také pomoci obrodit společenský život a kulturu na Zbraslavi. Máme radost z našich mladých členů, zejména dam a dívek, a jejich citu pro dobové i módní modely dávných let. Našim cílem je dělat TO pro radost."

Takto to vypadalo na Písecké Bráně v loňském roce: http://www.i60.cz/clanek/detail/12951/v-hlavni-roli-zrala-krasa

 

Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Blaží mě, když vidím tolik elegantních krásných žen staršího věku a je bezva, že umí předvést svoji ženskost.
Dagmar Bartušková
Módní přehlídka se moc povedla. Velké díky patří panu Janu Raškovi, který portál i60 představil, a samozřejmě největší díky patří paní Daniele Havlasové a paní Eleně Zajíčkové, co pro skvělý chod přehlídky udělaly. Paní Pavla Zajíčková nás perfektně nalíčila. Nemalý dík patří i mladému kolektivu kadeřníků. A což teprve fotografky a fitografové, fotilii nás snad ze všech stran! Skvělá parta lidí a dobrá nálada - to k tomu všemu patřilo.
Alena Várošová
Přeji všem zralým modelkám,které budou předvádět modely v Písecké bráně,aby byla také tak nádherná a úspěšná,jak ta naše ve Zlíně ryze moravská.
Dagmar Bartušková
Přátelé, velké díky!
Libor Farský
Moc vám fandím !
Alena Vávrová
Také vám všem přeji úspěch a šarm nevšední!!
Hana Rypáčková
Milé dámy, nezakopněte a ukažte, jak se íčkařky nosí v šatičkách..
Helenka Vambleki
Děvčata, vypnout prsa a ukažte všem škarohlídům, že padesátka+ není žádné stáří!!! A těším se na fotečky!
Dagmar Bartušková
Dámy, to je od vás milé! Děkujeme!
Naděžda Špásová
Tak, děvčata, přeju vám, ať vám to krásně a ladně chodí. Hlavně si to užijte. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.