Brána do světa zralé krásy
FOTO: Miluše Převrátilová

Brána do světa zralé krásy

23. 9. 2016

Kdo se byl osobně podívat na módní přehlídku v Písecké bráně, ten má slova potvrdí: modelky předvedly nejen úžasné modely, ale především profesionální výkon! Elegantní, šarmantní, sebevědomé... těch přívlastků by se našlo mnoho. Zkrátka módní přehlídka měla šmrnc.

Zasloužila se o to naše dvorní módní stylistka Elen Zajíčková, která vybrala dámám outfity přesně ladící k jejich postavám i naturelu. A tak nebylo divu, že vystoupení modelek doprovázel téměř po celou dobu aplaus publika.

Dámy prezentovaly podzimní kolekci velikostí 42-58 butiku Ulla Popken a butiku Újezd No. 13, který se specializujíe na dovoz nových i secondových modelů z Anglie.

Líčení zajistila Pavla Zajíčková, kosmetická poradkyně a vizážistka Mary Kay. Modelky učesaly studentky ze Středního odborného učiliště služeb Praha 9 pod odborným vedením pana Romana Maďara.

Modelkám a realizačnímu týmu věnovala dárkové balíčky společnost CHARISMO (ryze česká značka parfémů).

O doprovodný program se skvěle postaral Veteran bicycle club Zbraslav. 

Ale škoda slov, atmosféru módní přehlídky našeho projektu i60 Senior Fashion nejlépe představí fotografie paní Miluše Převrátilové.

 

 

móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
My, modelky jsme se i s "našimi" krásnými modely velmi libily až na indonéském ostrově Bali. Tak daleko už je o projektu Senior Fashion slyšet.
Hana Lancová
Děvčata. V Písecké bráně se cítím vždy velmi příjemně. Setkání s Vámi mě dobíjí a historické prostory miluji. Můžu zde propojit mé dvě vášně: fascinaci architekturou a nadšení kavárenského povaleče. Elenka a Danielka připravily velmi zdařilou módní přehlídku a propojení s cyklistickým klubem byl výborný nápad. (Škoda, že tu není fotka některého exponátu.) "-)))
Hana Rypáčková
Moc hezké modelky a slušivé modely. A takový svetr bez zapínání /Hanky/ jsem měla na gymplu velmi oblíbený. Nestraním se zábavy s vámi, ale nemám příznivé období na výjezdy. Jsem potěšena, že vás vidím na fotkách. Do Budějovic určitě přijedu...To dám.
Lidmila Nejedlá
O úspěšné akci v Písecké bráně jsem psala už na chatu. Přemýšlím právě nad tím, jakou atmosféru vzájemnosti a náklonnosti tyto akce mají. Scházejí se lidé, pohodáři, kteří se dobře baví, umí ocenit model i modelku s náramnou přejícností, zájmem a obdivem. Uvědomujeme si, kolik úsilí a práce taková přehlídka organizátory stojí a dělají to pro nás. Já mám takovou atmosféru ráda, cítím se v té společnosti dobře až šťastně. Proto zůstáváme spolu i po přehlídce v družných rozhovorech. Prostě, je to úžasná zábava na úrovni. Děkuji, přátelé, děkuji Milušce Převrátilové za foto, díky Honzíku.
Jaroslava Handlová
Umět udělat radost sobě i jiným, to je štěstí. Vám všem se podařilo přenést přátelskou atmosféru a hodně krásy k nám nezúčastněným. Díky.
Naděžda Špásová
Dámy, lze jen zkonstatovat, že jste vypadaly všechny moc hezky. Gratuluji. *****
Květa Juřinová
..krásné modely, krásné ženy, krásné prostředí, musela to být krásná akce!
Libor Farský
Tleskám našim půvabným dámám !!!!!
Dagmar Bartušková
Dámy, moc děkuji. To vše je zásluhou naší dvorní stylistiky paní Eleny Zajíčkové, bez které by to zkrátka nešlo. Eleno, jsi jedinečná! Pavlo Zajíčková, zkrášlení našich tváří je zase Tvou zásluhou. Zajdové, děkujeme!
Marie Seitlová
Krásné modelky i atmosféra je vidět z těch pár fotek, těším se na další. Ájo moc ti to sluší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.