Barvy podzimu: příběh na padesát slov.
FOTO: autorka

Barvy podzimu: příběh na padesát slov.

28. 9. 2016

To malíř podzim začal s paletou si hrát, však neví, jakou dát, na listy, stromy, na trávy, co choulí se tu u strany. Tak koukám, že červená mu letos chybí, to asi teprve možná zjistí, co zbarví listí do ruda. Jen plody rudé na pokraji lesa, ach to je krása.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milena Mejsnarová
Každá roční doba má své kouzlo a barvy. Ale podzim je asi ze všech barev nejvíc hřejivý a laskavý.A je to moc hezká a milá prezentace.Díky
Hana Rypáčková
To je Marie milé /Maruško napsat se bojím/ jak jsi to popsala a viděla...Až mlhy pořádně zabarví listy. Jen nad vodou se jim to díky vlhku daří.
Zdenka Jírová
Vtipné a hezké fotky.
Lidmila Nejedlá
Maruško, krásně sis pohrála s podzimem. A těch fotek! Šikovné dílko na 50 slov.
Eva Balúchová
U nás příroda nečervená,nežloutne,ale schne.
Marie Novotná
Děkuji.Elen,Ty a ukecaná? Jarko,té smůly byla přímo putýnka,tak doufám,že už zůstane jen ta v lese a polapená.A tak těch 50 slov je až až.Snad se začne příroda trochu červenat a bude veseleji.
Jitka Chodorová
To se ti Maruško moc povedlo, podzim v nás vyvolává nostalgii, ale i vzpomínky, a jeho barvy nás dokáží nejen potěšit, ale i roztesknit. Ty jsi to vtěsnala do 50 slov, a to velmi pěkně. Děkuji.
Alena Vávrová
Začátek podzimu bývá krásný, ale stejně nás ladí do nostalgie, ať chceme, či nechceme. Já ti, Maruško, rozumím...
Jaroslava Handlová
"Polapená smůla v pavučince" je hodně neobvyklá, tak ať tam pěkně zůstane a na Tebe ať usedne štěstíčko, Maruško. Mně se líbí jak 50 slov, tak i fotkami ztvárněné barvy podzimu.
Elena Valeriánová
Taky s úžasem pozoruji podzimní proměnu v přírodě. Mně by však padesát slov na vyjádření této krásy nestačilo. Jsem ukecaná a Tebe Maruško obdivuji. Fotky jsou výmluvné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...