Velký svetr sluší v každém věku
Ilustrační fotografie: pinterest.com

Velký svetr sluší v každém věku

4. 10. 2016
Chladné dny přicházejí a pokud bychom si měly letos do šatníku pořídit jen jednu jedinou novou věc, měl by to být velký svetr. Jedná se nejen o hit tohoto podzimu, ale především o kousek, který sluší ženám každého věku. Jen se rozhlédněme po ulicích nebo na internetových stránkách s fotografiemi zachycujícími v civilu různé známé ženy. Když mají oblečené úzké kalhoty a objemný svetr, vypadají šik. A je úplně jedno, jestli jde o ženy štíhlé nebo baculaté, třicetileté nebo sedmdesátileté.
 
Letošní trend je jasný: Svetr je objemný, s větším výstřihem, takže se k němu skvěle hodí nějaká ta šála či výrazný šperk. Měl by být hrubě pletený, huňatý, zkrátka vypadat ležérně. Ideální je jednobarevný, ten vydrží řadu let a dá se snadno kombinovat. Když jsou k němu  úzké černé kalhoty a lodičky, je z nositelky elegantní dáma. Ano, svetr opravdu může být elegantní, jen to umět sladit. Když jsou k němu tenisky či pohorky a džíny, může nositelka v tom stejném svetru klidně vyrazit do hor. 
 
Nepodléhejme předsudkům, že objemné svetry se hodí jen na ženy štíhlé, že takzvaně rozšiřují a opticky přidávají kila. Když se zkombinují s úzkými kalhotami, případně legínami, toto rozhodně neplatí. Samozřejmě mluvíme v tomto případě o svetrech dlouhých, pod zadek, které milosrdně skryjí to, co nepovažujeme za nutné ukazovat světu. Zkrátka, svetr je kus, který omlazuje, i když si to mnoho dam ve vyšším věku nemyslí. Není letošní podzim ten ideální čas změnit názor?
 
Tady je malá inspirace.
móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
V každém věku takový svetr každé ženě nesluší. Ale, v první řadě - na jeho nošení musí být taile, aby vynikl. Ne žádná skrčenina aj.
Hana Šimková
Ani jedna fotka není stará a baculatá.
Hana Šimková
Pardon , přehlédla jsem se, prý je i pro baculaté, ale tomu moc nevěřím.
Hana Šimková
Tak tady se píše, že sluší ženám každého věku,ale zapomnělo se, že né ženám každé postavy. Já bych například vypadala jako beztvarý balík.
Jitka Valachovičová
Velice se mi líbí velké svetry a kdysi dávno jsem měla jeden velmi oblíbený, slušivý-melír béžovohnědy....
Jarmila Komberec Jakubcová
Líbí se mi svetr č. 5 s kapuckou. Ještě před 20 lety bych ho upletla ale už jsem to zapomněla. Dnes neumím uplést ani ponožky. Třeba to opět zkusím, jízda na kole se také prý nedá zapomenout
Jarmila Komberec Jakubcová
Líbí se mi svetr č. 5 s kapuckou. Ještě před 20 lety bych ho upletla ale už jsem to zapomněla. Dnes neumím uplést ani ponožky. Třeba to opět zkusím, jízda na kole se také prý nedá zapomenout
Lidmila Nejedlá
Mám ráda velké svetry, bohužel ten nejoblíbenější jsem ztratila při oslavách loňského Silvestra. Ať je v něm nějaké dámě teplo!
Naděžda Špásová
Ilono, ve vašem věku jsem taky nosila šortky. Proti velkým svetrům nic nemám, ale musí se umět nosit. Jinak souhlasím s Álou T.. Nevkus kvete v každém věku. Jo, a šortky si občas taky ještě vezmu, hlavně když je hodně vedro. Je fakt, že na ženě širší než delší si velký huňatý svetr nějak neumím představit.
Elena Valeriánová
Když bych si sebe představila v modelu č. 5, který se mi líbí, musím se smát. To bych byla fakt nepřehlédnutelná, stejně tak i v šortkách. Taky bych u článku raději viděla modelky v našem věku i proporcí. Mladým sluší obvykle i pytel od brambor a jsou šik, já bych v něm holt vypadala jako pytel brambor. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.