Velký svetr sluší v každém věku
Ilustrační fotografie: pinterest.com

Velký svetr sluší v každém věku

4. 10. 2016
Chladné dny přicházejí a pokud bychom si měly letos do šatníku pořídit jen jednu jedinou novou věc, měl by to být velký svetr. Jedná se nejen o hit tohoto podzimu, ale především o kousek, který sluší ženám každého věku. Jen se rozhlédněme po ulicích nebo na internetových stránkách s fotografiemi zachycujícími v civilu různé známé ženy. Když mají oblečené úzké kalhoty a objemný svetr, vypadají šik. A je úplně jedno, jestli jde o ženy štíhlé nebo baculaté, třicetileté nebo sedmdesátileté.
 
Letošní trend je jasný: Svetr je objemný, s větším výstřihem, takže se k němu skvěle hodí nějaká ta šála či výrazný šperk. Měl by být hrubě pletený, huňatý, zkrátka vypadat ležérně. Ideální je jednobarevný, ten vydrží řadu let a dá se snadno kombinovat. Když jsou k němu  úzké černé kalhoty a lodičky, je z nositelky elegantní dáma. Ano, svetr opravdu může být elegantní, jen to umět sladit. Když jsou k němu tenisky či pohorky a džíny, může nositelka v tom stejném svetru klidně vyrazit do hor. 
 
Nepodléhejme předsudkům, že objemné svetry se hodí jen na ženy štíhlé, že takzvaně rozšiřují a opticky přidávají kila. Když se zkombinují s úzkými kalhotami, případně legínami, toto rozhodně neplatí. Samozřejmě mluvíme v tomto případě o svetrech dlouhých, pod zadek, které milosrdně skryjí to, co nepovažujeme za nutné ukazovat světu. Zkrátka, svetr je kus, který omlazuje, i když si to mnoho dam ve vyšším věku nemyslí. Není letošní podzim ten ideální čas změnit názor?
 
Tady je malá inspirace.
móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.