Elegance pro plnoštíhlé
Ilustrační foto: pinterest.com

Elegance pro plnoštíhlé

7. 10. 2016
Módu zpravidla předvádějí štíhlé ženy. Ty silnější mají smůlu. Najít v agenturách a módních časopisech krásné fotky, na kterých by byly skvěle oblečené plnoštíhlé či silné ženy, je zkrátka obtížné.
 
Není divu, návrháři sázejí na hubené modelky, protože vymýšlet pro ně oblečení je prostě jednodušší. Na hubené dívce výstřední kousek vypadá vždy lépe, sluší jí i obyčejné džíny. Když je však žena poněkud kypřejší, chce to do výběru oblečení zapojit rozum a fantazii. Džíny musí perfektně sedět, jinak se silné partie ještě zvýrazní. Stejné je to s šaty, tričky. 
 
Nakupování se mnohdy mění v trápení. A inspirace chybí. Takže se točíme v začarovaném kruhu. Mnohé silné ženy se z něj snaží vystoupit tak, že tvrdí: Nás móda nezajímá, stejně pro nás nic pěkného není a nikdo na nás nemyslí. Je to znát i v diskusích k našim módním tématům. Dost často se tam objeví lehce jízlivé poznámky typu: Tak ukažte něco i pro ženy normální, ne pro vyhublé modelky.
 
Tak tady je malá inspirace, tentokrát oblečení předvádějí ženy s normálními tvary. 
móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
Právě se mi dostal do ruky katalog zás. sl. Petrklíč. Samé modely pro plnoštíhlé, jak se milosrdně říká ženám s nadváhou.
Jana Slavíková
Model č. 8 by byl ještě lepší s užšími nohavicemi. Takhle rozkydlé kalhoty přidávají objem a zkracují nohy.
Libuše Hvězdová
Některé modely jsou pěkné, což o to, ale ráda bych se podívala na modelky ve věku 65-75 roků. Ty mi tady nějak chybí.
Dagmar Bartušková
I já občas bývám plnoštíhlá. Ale s módními hity jsem problémy nikdy neměla. Měla jsem doma zrcadlo. Tady se, bohužel, představují mladší modelky, protože se na ně lépe kouká, nežli na starší, váhou překypující dámy. Sorry!
Hana Šimková
Ano, všechny jsou mladé a tak myslím, že to nemá pro nás velký smysl. A nemyslím si, že jsme spolek nemožných starých bab, ale že se obléknout umíme. Určitě jak nás tady vnímám nejsme nijak zvlášť nesoudné a že se nenacpeme jen tak do něčeho a určitě zapojujeme rozum i fan tazii. Děkujeme za ukázku mladých hubených žen.
Zuzana Pivcová
Souhlasím s Naďou. Nejde jen o silnější postavu, ale také o věk a celkový typ seniorky. A proto jsem tak chválila módní přehlídku ve Zlíně.
Naděžda Špásová
No není to špatné. Nemůžu říct, že by se mi konkrétně některý model líbil, spíš bych kompletovala. Neodpustím si malou poznámku. Ani jedna z manekýn není seniorka.
Elena Valeriánová
Libí se mi 1 a 8
Helena Votíková
Líbí se mi 10 a 1

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.