Můj nejlepší recept - nová soutěž portálu i60!
Ilustrační foto: ingimage.com

Můj nejlepší recept - nová soutěž portálu i60!

9. 10. 2016

Po delší době dáme na portále i60 prostor kuchařům, gurmánům, gourmetům, zkrátka milovníkům dobrého jídla. Vyhlašujeme soutěž "Můj nejlepší recept". Uvařte, vyfotografujte a popište postup vašeho oblíbeného pokrmu - polévky, minutky, dortu, prostě jakéhokoli jídla, které byste rádi doporučili našim čtenářům.

Pravidla soutěže

Soutěž je určena všem registrovaným čtenářům portálu i60. Podmínkou soutěže je vložit prostřednictvím svého profilu do rubriky Gastronomie recept na vybraný pokrm, který soutěžící musí nejprve uvařit a pak vyfotografovat. K receptu musí být přiloženy nejméně dvě fotografie. Recept ani snímky nesmí být staženy z internetu! Z vydaných receptů vybere redakce autora nejzajímavějšího receptu, který získá kuchařku šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka s názvem Rychle a snadno. Další dva vítěze určí přímo soutěžící hlasováním po ukončení soutěže. Ti získají knihy pro tzv. artterapii z nakladatelství JOTA. Uzávěrka soutěže je 28. října 2016, vítězný recept vybraný redakcí zveřejníme v neděli 30.října.

Naše poradny

Po několika měsících znovu otevíráme pro naše čtenáře právní a konopnou poradnu. Otázky z oblasti rodinného práva, občanského práva, nemovitostí, můžete vkládat po přihlášení zde. Garantem poradny je JUDr. Simona Rašková. Ta bude od příštího týdne připravena odpovídat i na dotazy on-line, a to vždy v neděli od 18.00 do 19.00 hod. Dotazy můžete vkládat i do konopné poradny, jejíž odborníci ze společnosti Carun Pharmacy radí s léčbou nejrůznějších neduhů pomocí přípravků z konopí.

Naše soutěže

A jsme u vyhlášení výsledků našich pravidelných soutěží. Z úspěšných soutěžících vědomostního kvízu v uplynulém týdnu byl vylosován pan Vlastimil Kupsa. Vylosovali jsme také vítězky naší produktové soutěže - prostředek Hydrofemin získávají tyto dámy: Jaroslava Handlová, Vlasta Holasová, Libuše Křapová, Anna Pytlíková a Hana Tvrdíková.

Vyhlašujeme také vítěze naší nepravidelné soutěžní kategorie Počin týdne. Knižní cenu za Počin týdne získá paní Hana Rypáčková za pěkný příspěvek s názvem Památník. A stejně tak oceňujeme paní Jaroslavu Handlovou za skvělý cestovatelský seriál o Portugalsku. Všem vítězům a vítězkám gratulujeme!

Připomínáme také, že v běhu je fotosoutěž na téma "Obrázky podzimu a zimy". Pravidla této soutěže najdete na tomto místě.

Nabídka od našeho partnera

Na závěr informujeme o nabídce našeho mediálního partnera, společnosti MaFra, která nabízí registrovaným čtenářům portálu i60 týdenní předplatné deníku MF Dnes na týden zdarma!

 

MFD

 

Milé čtenářky, milí čtenáři,
užívejte si podzimních dní, pište, vařte, fotografujte, ale hlavně mějte se jen krásně! Tahle země není jenom pro mladý!

 

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Blahopřeji všem výhercům a těším se na recepty. Eleno, to by mohlo být zajímavé, ne?
Danuše Onderková
Gratuluji výhercům, užijte si ceny, výhru si zasloužíte.
Elena Valeriánová
Gratuluji výhercům a soutěžícím přeji hodně štěstí. Já bych musela do lázeňské kuchyně, ale nevidím to reálně :-) :-) :-)
Ladislav Vesecký
Ať se radují výherci, blahopřeji.
Hana Rypáčková
Děkuji za Památník- vůbec jsem si nevšimla, až mě Jitka upozornila na výhru.
Anna Potůčková
Všem výhercům upřímně gratuluji!
Hana Rypáčková
Gratuluji a těším se na recepty...
Soňa Prachfeldová
Gratuluji výhercům ! A těším se na recepty, na tohle nemám a ještě lepší by bylo ochutnávání :-)
Lenka Hudečková
gratuluji výhercům :-)
Hana Práglová
Také všem výhercům blahopřeji!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%