Mini setkání íčkařů
FOTO: autorka

Mini setkání íčkařů

18. 10. 2016

Na setkání v Doksech jsme se díky náhodě blíže seznámili s Helenou Votíkovou a jejím přítelem Romanem Procházkou. Zažili jsme spoustu legrace, slovo dalo slovo, a vzhledem k tomu, že Roman je rodák z Ústí nad Labem (jak je ten svět malý), domluvili jsme se na setkání, až k nám budou mít cestu. A tak jsme se po předchozí domluvě konečně sešli 16.10.16. Počasí bylo přijatelné na procházku po městě. Roman i Hela se chtěli podívat na místa, kde před lety působil.

První cesta nás zavedla do Letního kina. Naštěstí bylo otevřené a až na jednoho spáče jsme tam byli sami. Potom jsme pokračovali do Domu kultury, kde můj muž léta pracoval. Bylo nám umožněno si prohlédnout prostory DK,  jukli jsme na představení pohádky a cestou potkávali manželovy bývalé kolegy. No a pak jsme odkráčeli do OC Fórum, kde je stanice lanovky na Větruši. Po hradu Střekov je to jedna z dalších dominant Ústí nad Labem.

Nahoře jsme si dali v restauraci něco dobrého a počínaje Letním kinem a konče na zastávce trolejbusu jsme povídali a povídali. To víte, íčkaři, že jsme proprali i vás. Ale fakt jen trochu. Nejsme totiž ani zlí, ani závistiví, ani škodolibí. Hela i Roman jsou moc milí a příjemní lidé, kdo zná Romana, tak ví, že je s ním legrace, prostě to bylo opravdu super odpoledne. Můžu směle říct, že máme na ičku príma přátele, a doufám, že si to zase někdy zopakujeme. Napsat článek jsem dostala befelem, tak to se přece musí.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Určitě jste si při vzpomínání užili i spoustu legrace, a tak to má být!
Elena Valeriánová
Přesně tak to je, přátelé máme díky íčku napříč republikou. A když se podaří setkání je to bezva.
Helenka Vambleki
Taky se díky íčku setkávám s milými lidmi a s Helou a Romanem jsme nadávno jeli historickým metrem. Díky, íčku máme přátele z každého kousku republiky!
Ilona Erika Kolář
O minisetkání íčkářů také něco málo vím, protože se u mě v práci stavovali Helenka s Romanem. Helenku jsem poznala okamžitě (znám ji z přehlídky), Romana jsem neznala, je to docela veselý člověk a musí být s nimi zábava. Škoda, že byl docela frmol. Jinak se přiznám, že lanovkou na Větruši jsem ještě nejela. Když tam jdu, tak po svých.
Zuzana Pivcová
Je moc fajn, když se lidi z portálu i mimo velké srazy spřátelí tak, že se začnou navštěvovat nebo společně někam jezdit. Mám teď na mysli hlavně dvojice.
Alena Vávrová
Bezva akce, setkávání fandím a lanovku na Větruši si taky slibuji už delší čas.
Květoslava HOUDKOVÁ
Helenka i Roman jsou velmi příjemní, vtipní atd. a současně moji nejbližší "skorosousedé". Bydlí v Praze-Čakovicích - a tudy vede i trasa autobusu Kostelce n.Lab. - Praha. Určitě si taky domluvím setkání = až mi to zdraví umožní a já aspoň přivezu slíbené kytičky (letos nesplněno). Helenko, Romane - ZDRAVÍM! - už se mi -byť pomalu- daří i návrat do normálu a též na "í"čko.
ivana kosťunová
Každý rokse chystáme na výlet do Ústí a navštívit Větruši, ještě nám to nevyšlo. A taky tam obdivuji ten váš nový most přes Labe.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.