Proč je Ovčáček ostudou tohoto národa
FOTO: wikipedia.org

Proč je Ovčáček ostudou tohoto národa

17. 10. 2016

Dlouho jsem přemítal, zda mi ten primitiv stojí za to, abych vůbec spouštěl svůj počítač. Nakonec jsem to udělal, protože Jiří Ovčáček si jistou pozornost zaslouží.

Svůj názor na mluvčího českého prezidenta jsem již tady jednou uvedl. Ovšem to, co předvedl nyní, se vymyká všem pravidlům slušného chování. Jiří Ovčáček, bývalý redaktor ultrakomunistického listu Haló noviny, ve své horlivé servilitě vůči panu prezidentovi Miloši Zemanovi lže a obhajuje věci naprosto neobhajitelné.

Ferdinand Peroutka byl podle něho fašista, pan prezident mívá často virózu a letoví dispečeři, kteří nyní vyslali vládní stroj na pohřeb bývalého slovenského prezidenta Michala Kováče, nepracovali profesionálně. A proto naši delegáti přiletěli do Bratislavy pozdě. K tomu, po zhlédnutí odletového videa, které je k dispozici na všech velkých portálech, nemohu být imunní.

Takže jsem svůj notebook po delší době opět nastartoval a Jiřímu Ovčáčkovi vzkazuji, aby ihned opustil svoji funkci. Je to i námět pro pana prezidenta, abychom se za takového idiotského mluvčího nemuseli stydět.

Ano, jste ostudou tohoto národa, Ovčáčku, a je mi z vás opravdu šoufl!

politika
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.7 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji za velmi pěkný článek se kterým plně souhlasím - já když tohoto člověka nebo spíše karikaturu vidím ihned přepnu TV. Snad ani za totality si komouši takového mluvčího nevybrali.Ovčáček je ostudou prezidenta a prezident kdyby měl soudnost nemůže tohle individuum zaměstnávat.
Eva Krausová
No, ono mu to jméno sedí, spolu s politiky této země chtějí, aby jsme ovcemi byli i my všichni...ale Ovčáčkem a jemu podobnými se "pást" nenecháme, že? Nemám ani slov k tomu, že tibetského duchovního - Dalajlamu nepřivítal osobně prezident ani p.Sobotka jen kvůli ekonomickým zájmům s Čínou. I to hovoří o tom, že strach stále v naší zemi vládne, ten nás ale nezachrání...
Ilona Erika Kolář
Jaký krám, takový pán aneb ti dva se hledali až se našli. Nic jiného mě nenapadá. Já jen doufám, že po volbách tam už oba nebudou strašit.
Zdeněk Horenský
Katastrofou pro Českou republiku je celá hradní sebranka v čele s hradním pánem. O jeho mluvčím je škoda prohodit slova. Je třeba, aby si to všichni uvědomili při volbě prezidenta.
Jana Slavíková
Ostudou je nejen tenhle mluvčáček. A co se týká pozdního příjezdu do Bratislavy - nepotřebuji odletové video, abych věděla, že plácá nesmysly. Prezidentské letadlo má přece přednost vždy a všude. A všimli jste si, že přestal říkat "pan prezident ....." a říká "my si myslíme ... ".
Jiří Libánský
Nevím, proč už při prvním přečtení článku jsem dole našel nápis, že už jsem tento článek hodnotil. Nehodnotil. Dal bych mu plný počet. Stoprocentně souhlasím. Když se pán vys...., je povinností slouhy h.... uklidit. Nikoliv ho rozmazávat po věcech a lidech v okolí. Ani tvrzením, že pánovo h.... přece voní, to nemůže obhájit. Pan Ovčáček je mezi mluvčími opravdu neuvěřitelná rarita.
Karel Kafka
Dovoluji si to vidět tak,že nejenom pan Ovčáček

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%