Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!
Ilustrační foto: Anna Čípová

Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!

20. 11. 2016

Je dobojováno. Poslední letošní fotosoutěž skončila a my máme kromě vítězů nádherné snímky do kalendáře na rok 2017.

Do soutěže bylo vloženo více než 300 fotografií na téma "Obrázky podzimu a zimy." Vyhrát by mohlo klidně třicet snímků, tak kvalitní fotografové se sešli na portále i60. Všechny fotografie jsme poctivě prošli a nejdříve ze soutěže vyloučili snímky, které nesplňovaly pravidla (autoři zejména opomněli uvést informaci, kdy byl snímek pořízen).

Po dlouhém rozhodování jsme nakonec jako vítězné určili tyto fotografie:

Valeriánová

Úžasný snímek paní Eleny Valeriánové - podzim třpytící se na vodní hladině.

Pražáková

Skvěle zachytila podzimní mlhu paní Soňa Pražáková.

Peterková

Paní Jana Peterková dokázala, jak hezky se dá nafotit zima ve městě.

Jiříková

Reportážní fotografie paní Evy Jiříková, u které si člověk uvědomí, jak se máme oproti jiným dobře...

Toto jsou tedy čtyři výherci fotosoutěže, které vybrala redakce. Další dva vítězné snímky nyní vyberou sami soutěžící, a to uvedením autora a názvu snímku v diskuzi u tohoto článku. Každý, kdo se zúčastnil fotosoutěže, vybere vždy jeden snímek podzimu a jeden zimy. Oba snímky uvádějte vždy v jednom diskusním příspěvku, a to do středy 23.11. do 18.00 hodin. Všech šest autorů vítězných snímků od nás obdrží jako cenu velkokapacitní flashdisk.

Kalendář na rok 2017

Stejně jako v loňském roce, i letos pro vás připravíme z fotografií, vložených do našich soutěží, nástěnný kalendář. Fotografie, které budou v kalendáři, najdete pod tímto článkem. Jen upozorňujeme, že grafické a tiskařské studio si vyhrazuje právo vyřadit snímek, který nebude splňovat technické požadavky pro tisk. Kromě snímků našich čtenářů budou v kalendáři také vybrané básně, které v průběhu roku byly na portále i60 zveřejněny. Věříme, že se vám bude kalendář líbit. Jeho cena je 220 Kč (+ 80 Kč poštovné a balné). Objednat si jej můžete už nyní zde:

                                                                                    OBJEDNAT KALENDÁŘ.

S objednávkami neváhejte, aby se kalendáře stihly odeslat ještě do vánočních svátků. A ještě na tomto místě zveřejňujeme vítěze vědomostního kvízu uplynulého týdne. Náš losovací program tentokrát určil jako vítězku paní jarku Tichou. Gratulujeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři,
těšíme se na vaše nové příspěvky - povídky, cestopisy, fotoreportáže, básně. A na úžasná fota dne. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Plachá
Dobrý den. Nejsem tu moc často a tak mě dnes velmi překvapilo a potěšilo , že se má fotka / zatím jediná kterou jsem poslala / dostala do kalendáře .
Redakce i60
Dobrý den, všimli jsme si dotazu až nyní - kalendář si letos musí objednat všichni, tedy i autoři snímků, které byly do kalendáře zařazeni. Děkujeme za pochopení.
Jan Kutílek
Gratuluji vítězům soutěže, bylo zde mnoho krásných fotografií a porota to měla jistě těžké. Potěšilo mě, že mé dvě fotografie byly vybrány do kalendáře 2017. Jen mám dotaz, zda kalendář dostanou autoři vybraných snímků zdarma, nebo si jej musí objednat – bude jistě krásný jako ten na rok 2016, který u nás visí na stěně.
Eva Krausová
Ladislave V., tak to mne moc potěšilo, že jsem vybrala ten správný snímek od Vás spolu s ostatními. I Vám přeji krásný adventní čas, klidné vánoce a pohádkovou zimu. Stejně jako všem ostatním Íčkařům.
Jitka Peterková
Tak jsem sem delší dobu nenakoukla a teď jsem překvapená, že se moje fotka líbila a byla vybrána mezi vítězné. Moc děkuji a děkuji i za gratulace :-) Jen mě mrzí, že jsem nestihla přispět svým hlasem k výběru dalších výherců. Ale ono by to bylo stejně těžké. Těch fotek se mi vždy líbí strašně moc :-)
Ladislav Vesecký
Velké poděkováni dámam paní Čípové, paní Krausové, paní Handlové, paní Kolářové a paní A. Várošové za jejich hlasy na moje foto Pohádková zima. Všem přeji krásné adventní dny, krásné a spokojené vánoce. Vám i Vaším blízkým.
Redakce i60
Dobrý den, hlasy jsou sečteny a zde jsou výsledky. Flashdisky získávají pánové Jan Kutílek za snímek "Z podzimu do zimy" a Ladislav Vesecký za fotografii "Pohádková zima". Gratulujeme vítězům a děkujeme všem soutěžícím za krásné snímky!
Alena Tollarová
Tak koukám, že tu jako obvykle máme mlčící většinu a skoro nikdo možnosti vybrat fotku, která se mu líbí, nevyužil. Proč?
Jitka Chodorová
Podzim- Vlasta Holubová, Javory v parku, Zima- Marie Bartošová, Kde odpočívá paní Zima.
Soňa Prachfeldová
Jiří Chlad - Ideální šumavská stopa, Jan Kutílek - Podzim v zámeckém parku

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.