Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!
Ilustrační foto: Anna Čípová

Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!

20. 11. 2016

Je dobojováno. Poslední letošní fotosoutěž skončila a my máme kromě vítězů nádherné snímky do kalendáře na rok 2017.

Do soutěže bylo vloženo více než 300 fotografií na téma "Obrázky podzimu a zimy." Vyhrát by mohlo klidně třicet snímků, tak kvalitní fotografové se sešli na portále i60. Všechny fotografie jsme poctivě prošli a nejdříve ze soutěže vyloučili snímky, které nesplňovaly pravidla (autoři zejména opomněli uvést informaci, kdy byl snímek pořízen).

Po dlouhém rozhodování jsme nakonec jako vítězné určili tyto fotografie:

Valeriánová

Úžasný snímek paní Eleny Valeriánové - podzim třpytící se na vodní hladině.

Pražáková

Skvěle zachytila podzimní mlhu paní Soňa Pražáková.

Peterková

Paní Jana Peterková dokázala, jak hezky se dá nafotit zima ve městě.

Jiříková

Reportážní fotografie paní Evy Jiříková, u které si člověk uvědomí, jak se máme oproti jiným dobře...

Toto jsou tedy čtyři výherci fotosoutěže, které vybrala redakce. Další dva vítězné snímky nyní vyberou sami soutěžící, a to uvedením autora a názvu snímku v diskuzi u tohoto článku. Každý, kdo se zúčastnil fotosoutěže, vybere vždy jeden snímek podzimu a jeden zimy. Oba snímky uvádějte vždy v jednom diskusním příspěvku, a to do středy 23.11. do 18.00 hodin. Všech šest autorů vítězných snímků od nás obdrží jako cenu velkokapacitní flashdisk.

Kalendář na rok 2017

Stejně jako v loňském roce, i letos pro vás připravíme z fotografií, vložených do našich soutěží, nástěnný kalendář. Fotografie, které budou v kalendáři, najdete pod tímto článkem. Jen upozorňujeme, že grafické a tiskařské studio si vyhrazuje právo vyřadit snímek, který nebude splňovat technické požadavky pro tisk. Kromě snímků našich čtenářů budou v kalendáři také vybrané básně, které v průběhu roku byly na portále i60 zveřejněny. Věříme, že se vám bude kalendář líbit. Jeho cena je 220 Kč (+ 80 Kč poštovné a balné). Objednat si jej můžete už nyní zde:

                                                                                    OBJEDNAT KALENDÁŘ.

S objednávkami neváhejte, aby se kalendáře stihly odeslat ještě do vánočních svátků. A ještě na tomto místě zveřejňujeme vítěze vědomostního kvízu uplynulého týdne. Náš losovací program tentokrát určil jako vítězku paní jarku Tichou. Gratulujeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři,
těšíme se na vaše nové příspěvky - povídky, cestopisy, fotoreportáže, básně. A na úžasná fota dne. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květa Novotná
Výběr je opravdu těžký a krásných snímků je v galerii mnoho. Vybírám tedy dva co mě nejvíc oslovily svou neopakovatelnou atmosférou a to za podzim snímek Národní park , Anglie - Květoslava Motlová a za zimu Kde odpočívá paní Zima - Marie Bartošová. Přeji dobré světlo všem.
Jaroslava Handlová
Můj výběr: Z PODZIMU DO ZIMY od Jana Kutílka a POHÁDKOVÁ ZIMA od Ladislava Veseckého.
Dagmar Králová
Díky za mnoho krásných pohledů objektivy ostatních. Líbí se nám snímek Jana Kutílka - Z podzimu do zimy a paní Evy Riedel - Slunce čaruje.
Miluše Hasenohrlová
Blahopřeji vítězným snímkům.A vybrala jsem od Libuše Hvězdové - Ve výběhu a od Jitky Peterkové - Zima v Obřím dole.
Elena Valeriánová
Děvčata, špatně se díváte. Zmiňovaná fotografie paní Jiříkové je jednou ze čtyř, které redakce vybrala z Fotosoutěže podzim-zima jako vítězné. Není zařazena do kalendáře na rok 2017. Alespoň já ji tam nevidím.
Libuše Hvězdová
Jaro: Vlasta Holubová - Javory v parku Zima: Anna Čípová - Zarámovaný výhled Tyto dvě fotografie jsem měla vytypované už dlouho, i když fotek nádherných je velká spousta. Blahopřeji fotografkám, které vybrala porota, nejvíc se mi líbí fotka Eleny Valeriánové, paní E.Jiříková má krásné fotky, ale tu kterou vybrala porota, bych spíš dala do kalendáře na jiné téma. To není kritika, ale můj názor.
Elena Valeriánová
Paní Evo, děkuji za pochvalu mé fotky, ale dovolte mi, abych Vám oponovala ohledně fotky paní Jiříkové. Ano, máte pravdu paní Jiříková má krásné líbivé snímky třeba přírody. Ale tady fotka je velmi hodnotná, vypovídající o dnešní době. Dá se říct, že je to sociální dokument a nebo, chcete-li, street foto. Je to velmi silná fotka svým obsahem, příběhem. Od fotografa takové focení vyžaduje nejen pohotovost, ale i kus odvahy. Já osobně velmi chválím redakci za tento výběr. Bohužel, nejsme všichni "happy".
Soňa Prachfeldová
Gratuluji autorkám vítězných snímků , ostatním autorům též za krásné fotky .
Eva Krausová
Je těžké vybírat. Vybírám Procházka minulostí - S.Pražáková a Pohádková zima - L.Vesecký. Blahopřeji E.Valeriánové-povedený snímek, S.Pražákové a ostatním, jen snímek E.Jiříkové na mne působí negativně a tomu se snažím v životě vyhýbat, v kalendáři bych takové snímky nevyhledávala, přitom p. Jiříková má mnoho jiných krásných snímků přírody a veverek... No, je to výběr redakce a respektuji ho. Ostatně já již svůj kalendář z mých snímků mám a jeden jsem již darovala i chůvičce mé fenky Meginky Vlastičce pro radost. Čtenářům Íčka přeji, nechť jim po celý rok přináší kalendář Íčka dny plné pohody.
Anna Čípová
Gratuluji vítězkám. Vybírám: Podzimní od Zdenky Žichovské a Pohádková zima od Ladislava Veseckého.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.