Zážitek roku: Mám blog!
Ilustrace: Terezka Humeníková

Zážitek roku: Mám blog!

14. 12. 2016

Blíží se Vánoce, nový rok.
Bilancuji.
Tak ten letošní stál za houby, nebudu se zde rozepisovat proč. Stejně to skoro všichni víte. A taky, když o tom mluvím, ještě pořád se mi hrnou slzy do očí. Tohle je tedy pro dnešek vyřízeno.
Tak proč vůbec píšu? Co vám chci říct?
Před časem jsem tady na íčko napsala článek o životní energii. A o tom, že život nám neustále nabízí nějakou šanci. Jen se jí musíme chopit a využít ji, je to opravdu jen na nás.
A já tu šanci teď nedávno dostala.
Mám svůj vlastní blog. Lidičky, já mám svůj blog!!!
Na pohádky, povídky, úvahy, příhody běžného dne... Samozřejmě, že sama bych ho založit a rozběhnout neuměla, prostě jsem jen využila té nabídnuté šance.
Zatím toho na něm moc uloženého není. Najdete tam Pohádky ze Záhorovského lesa, zveřejnila jsem jich devět i na íčku pod názvem Pohádky pro Honzíka. Ale dohromady je jich dvacet a název jsem změnila, protože nejsou jen pro Honzíka :-) Jsou zde povídky inspirované televizní reklamou. Rozepsaná pohádka o malém ztraceném čertovi Matýskovi. A bude toho časem samozřejmě víc. Těším se, co na to řeknete. Jestli se vám mé psaní bude líbit, i na to, co se líbit nebude. Protože kritice jsem otevřená.

Dámy a pánové, zvu vás na svůj blog: http://www.matyldinopovidani.cz/

ilustrace Terezka Humeníková

 

Soutěžní příspěvek na téma "Zážitek roku 2016". Jaký byl pro vás rok 2016? Zažili jste letos něco mimořádného? Byl to pro vás pozitivní rok nebo máte za sebou spíše negativní zkušenost či událost? Vložte i vy do soutěže svůj příspěvek a vyhrajte velkokapacitní flashdisk. Více informací o soutěži včetně pravidel najdete zde.

Zážitek roku 2016
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Už jsem se koukla. Jste takt šikulka. Jen tak dál.
Soňa Prachfeldová
JSI DOBRÁ gratuluji
Libuše Křapová
Jasně, Naďo, díky :-) a návštěvu čekám :-)
Libuše Křapová
Jani Š., díky za první blogové příspěvky, Oldřichu Č., dnes jsem jen mrkla, máte tam zajímavé čtení, určitě se vrátím pročíst si je :-) Drahomíro S. - obrázky vložit dovedu jen po jednom k jednomu článku :-( Určitě jich jde vložit víc, ale zatím taky neumím. Ale prozatím mi to stačí, neteř Terezka jich víc nestačila nakreslit :-) Ali T., to doufám, že ještě blog navštívíš. Ale, bohužel, kafe ti virtuálně nenabídnu :-) Vás ostatní bohužel nejmenuji, je vás tak strašně moc, co mi fandí :-) Díky
Naděžda Špásová
Libuško, blog nemám a mít nebudu. Tomu vašemu ale přeji hodně čtenářů, nebo se říká shlédnutí? To je fuk, přeji mu prostě úspěch. A slibuji, že ho také navštívím.
Libuše Křapová
Dobrý večer, lidi :-) Váš zájem o můj blog mne moc překvapil, samozřejmě v dobrém :-) Jsem ráda, že se vám líbí . Ale jak jste už sami zjistili, je ve vývoji a vychytávám za pomoci jednoho admina ( a vašich připomínek) mouchy. Doufám, že brzy bude možné kliknout na Příhody běžného dne - v menu Aktuálně - přímo z úvodu. A taky je zjednodušené vkládání příspěvků ke článkům na Blogu. Takže už mi můžete psát příspěvky přímo do blogu :-) :-)
Oldřich Čepelka
Váš blog se mi líbí a mám radost, když se "dá něco navíc", jak to děláte vy. Vlastně o tom byly i moje stránky, které už možná brzy skončí - www.malery.cz .
Alena Vávrová
Libuško, jsi jednička. Pohádky už jsem skoro všecky znala a ostatní jsem včera večer dočetla. Blahopřeju!
Květoslava HOUDKOVÁ
blog nemám, ani nechci - jen "kecat" by nestačilo a obrázky vkládat neumím. Ale ráda sleduji, líbí se mi např. "MARIEKA BLOG".
Marie Novotná
Tak to úžasné.*****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.