Móda z ulic velkoměst
FOTO: pinterest.com

Móda z ulic velkoměst

5. 1. 2017

Dámy zralého věku si často stěžují, že v módních časopisech je pro ně málo inspirativních modelů. Ano, snímky modelek vyššího věku jsou výjimkou a projekt i60 Senior Fashion je jedním z mála průkopnických počinů v tomto oboru. 

I když se v tomto směru mnohé mění k lepšímu, stále platí, že většinou se móda fotí na ženách mladých. Ale cesta, jak se inspirovat, přesto existuje. Stačí se kolem sebe dívat při různých toulkách po jiných zemích. Protože ve městech jako je Paříž, Řím, Londýn, Barcelona či v přímořských turistických letoviscích se dají vidět dámy hodně zajímavé. Mnoho lidí to tak dělá a na různých zahraničních webech pak zveřejňují fotky žen vyššího věku, které je zaujaly. Prostě si jich jen tak všimli na ulici.

Ano, přibývá fotografů, kteří pořizují fotky žen v seniorském věku, které podle jejich mínění jsou šik, zajímavé, krásné. Tak tady je malá inspirace, výběr takových snímků, které byly v ulicích evropských a amerických měst pořízeny a uloženy na internetové síti nápadů a inspirace Pinterest.

Abychom se utvrdili v tom, že mít kolem šedesátky a více neznamená, že nejde vypadat skvěle.

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Hyndrák
Oko do duše okno. Policie pro znemožnění identifikace dosud neodsouzených používá černou pásku přes oči. Stejně poslouží i z sluneční brýle, čím větší tím lepší. 7 z 10 je má. Vypadají jak neživá příroda, věšáky na šaty.
Zuzana Pivcová
Jsou to pěkné snímky, ale obecně takové spíše vycházkové. U mě hraje roli, zda se hrabu v 6 ráno do práce v archivu či z práce s nákupní taškou, nebo se jdu v době volna někam projít. Taky, jestli neprší, není ostrý vítr či sníh, kdy musím mít něco na hlavě a jiné boty.
Jana Šenbergerová
Kočky, jenomže u nás je většina žen zaoblenější, a ty by hlavně potřebovaly inspiraci. V tom je i60ka opravdu průkopníkem, a troufám si tvrdit, že docela světovým. Doufám, že nám nebude prvenství na tomto poli upřeno. ☺
Lidmila Nejedlá
Hezké, vypadají, že jim nebylo ještě 60 let.
Elena Valeriánová
Hezké, opravdu hezké. Ale tak jak píše Hanka, krásné štíhlé modelky. A kde jsou ty normální ženské z ulice?
Hana Rypáčková
Moc pěkné. Jenže to vypadá, že po ulicích chodí jen ženy štíhlé...Kde jsou ty ostatní?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.