Písně Věry Špinarové
FOTO: Archiv Věry Špinarové

Písně Věry Špinarové

1. 4. 2017

Dnes se rodina a fanoušci rozloučili s úžasnou zpěvačkou Věrou Špinarovou. S jejími písničkami se ale loučit nechceme. Proto si je můžete kdykoli poslechnout zde.

Bílá Jawa 250:

 

Kouzlo bílejch čar (s Anetou Langerovou):

 

Jednoho dne se vrátíš:

 

Smutný rána (s Petrem Bende):

 

Píseň svou mi tenkrát hrál:

 

Stůj:

 

A já tě závidím:

 

 Řeka nadějí (s Bobem Frídlem):

 

Nádhernej den (s Václavem Neckářem):

 

Jednou se vrátíš (s Lucií Bílou):

 

zpěvačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Děkuji za nádherný zážitek z poslechu Věry Špinarové. Je moc smutné, že odešla tak brzy. Měla hlas od Boha - chci věřit, že teď zpívá jemu.
Alena Tollarová
Díky, redakce, za tuto diskotéku, při níž si můžeme zavzpomínat a třeba i trochu poplakat. Však Věra Špinarová za ty slzičky stojí.
ivana kosťunová
Poprvé jsem ji viděla na Libereckých výstavních trzích někdy koncem 60. let, tehdy jako neznámou zpěvačku. Okamžitě zaujala, pamatuji se, jak se lidé sbíhali podívat se, kdo to zpívá a poloprázdné hlediště se okamžitě zaplnilo, měla ohromný úspěch. Byla velmi živelná , byla v ní obrovská energie. Škoda, že s ní nešetřila, mohli jsme se těšit z jejich písní déle.
Zdeněk Horenský
S Věrou jsem se setkal v roce 1975 v Ostravě, kdy jsme jí jako skupina Vamus dělali předkapelu při předvánočním koncertu. Byl to jeden z jejích prvních koncertů po mateřské dovolené a byla bezvadná. Jak na pódiu, tak v šatně, kterou jsme měli s její kapelou společnou. Koncert měl výbornou atmosféru a dodnes rád vzpomínám.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pamatuji na palubách letadel V.Fischera často zněly písně V.Špinarové. Byl to právě V.Fischer, který jí v 90 letech znovu pomohl v pěvecké dráze.
Naděžda Špásová
Je mi to hrozně líto.
Marcela Pivcová
Bohužel, řada dobrých zpěváků a zpěvaček, kteří zaujali nevšedním hlasem i krásnými písněmi, odešla příliš brzy - a bohužel - Věra Špinarová je už též jednou z nich.
Soňa Prachfeldová
Měla jsem a mám ji moc ráda, jako zpěvačku i jako člověka, bohužel odešla moc brzy.
Zdenka Jírová
její hlas byl jedinečný, byla to milá zpěvačka s krásnými písněmi. Nezapomeneme.
Lenka Polaková
byla jsem na koncertě v Lucerně kde vystupovala s s Petrou Janů.divila jsem se kde se v ní bere tolik energie, kterou předávala i nám ,kteří jsme tam byli,zvedala nás ze židlí atd..Prostě skvělá.Nikdy na ni nezapomenu a budu dál poslouchat její písničky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...