Moraváci a okolí, přijďte na pokec :-)
FOTO: autorka

Moraváci a okolí, přijďte na pokec :-)

5. 4. 2017

Když tu tak sedím a čtu si, jak se íčkaři setkávají v Čechách v Praze, na Řípu či někde jinde, na severní Moravě se už taky začínají potkávat, trochu závidím.
Čím dál častěji narážím při kouknutí na profil nových a mně neznámých jmen na města a městečka v mém okolí. A tak mne napadlo - proč ne my?
Dámy a pánové, co vy na to? Zorganizujeme pokec? Ten první na seznámení se a na vyslovení různých nápadů a přání.
Průsečíkem našich bydlišť se mi prozatím zdá Uherské Hradiště. Kdysi jsem tam bydlela, ale to už je skoro čtyřicet let, takže zdejší hospůdky už moc neznám. Pamatuji si Šárovce - tam jsme chodívali na vínečko a zazpívat si s cimbálem, Korzo - tam se dobře randilo.
Já sem zkusím napsat třeba datum - co tak ve středu 19. 4. ve 14 hodin? (To abychom se neopičili po pražských čtvrtcích :-) .) Kdo navrhne místo setkání?
Je to jen návrh, vše lze upravit.
Tak co, kdo se přidá?
Tahle země přece není jenom pro mladý :-)
(A taky jsem už z té práce na zahradě celá polámaná. Občas to chce oddych :-) )

 

P.S. Foto žádné hospůdky nemám, tak jsem vám sem aspoň dala kvetoucí rododendrony ze zámecké zahrady v Buchlovicích. Třeba jako tip na náš první společný výlet :-)

 

http://www.matyldinopovidani.cz/

Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Ahoj, lidičky. Setkání se ruší, nechoďte :-( Počkáme, až bude tepleji.
Libuše Křapová
Dobrý večer, lidičky. Čekala jsem, až nás minou Velikonoce, protože jsem předpokládala, že je každý zaujatý něčím jiným. Tak platí zatím Anička Čípová a Květa Řičánková? Dámy, prosím, potvrďte ještě jednou účast :-) Sešly bychom se ve 14. hod. před nádražím , co vy na to? Při východu z nádraží je parkoviště, těsně před ním uzamykatelné kóje na kola. Tak u těch kol, co vy nato? Protože se navzájem neznáme, připadá mi to jednodušší. Jenom se omlouvám předem, jsem poslední dobou "padavka" a tak spíše budeme muset někde posedávat. Z toho posledního pádu mne nějak brní noha. Ale to by nám na náladě snad ubrat nemuselo :-) těším se. Pro Alenu Vodičkovou - přijeďte do Hradiště, můžeme se na setkání v Brně rovnou domluvit :-)
Alena Vodičková
....a co takhle Brno,,,centrum Moravy???? :-)
Libuše Křapová
Co se dá dělat, Maruško :-) tak příště :-)
Marie Foltýnová
Libuško,omlouvám se,ale jsem objednaná na zubní,na otisky.Snad příště to vyjde.
Marie Seitlová
Libuško mi to do Hradiště nevychází, máme zájezd ze seniorů, ale do Luhaček o víkendu bych přijela. Mám je moc ráda a každý rok tam jezdím.
Hana Práglová
Po dlouhé době jsem opět na íčku. Setkání by bylo fajn.Ale 19.4. je pro mne šibeniční termín. V neděli opět jedu ke Kladnu a o návratu se mi zatím jen zdá...
Libuše Křapová
Kdo se k nám ještě ve středu 19. 4. v Uh. Hradišti přidá? Zatím jsme oficiálně tři. Anička Č. se přihlásila první a okamžitě, pak Květa Ř., no a třetí jsem já. Kamarádkou Majkou si nejsem jistá, ještě to chudinka ani neví :-) Bude nás víc? Přijeďte, seznámíme se a naplánujeme další setkání v Luhačovicích. Taky bych byla pro raději mimo otvírání studánek, Luhačky jsou tak přeplněné, že se nedá nikde ani zaparkovat a sednout si na zmrzlinu (kafe, skleničku vína, nutno doplnit dle vlastní a momentální chutě). Evi B., tobě jedou přímé autobusy (2 hod. jízdy), vlakem bys musela do Luh. asi jednou přesedat.
Dagmar Bartušková
Jé, holky, moc a moc díky. Ráda se za vámi rozjedu. Ten vlak mi vyhovuje. Bylo by skvělé, naplánovat a sejít se v květnu v Luhačovicích. Už teď se na vás těším. :-)
Květa Řičánková
Byla jsem párkrát v Luhačovicích v době otvírání pramenů bývá to tam přelidněno,problém kde se najíst.Na sraz bych volila jiný termín.Vlak jede přes Olomouc,Otrokovice,Uh.Hradiště.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.