Poznáte toto nádraží?
Foto: autorka

Poznáte toto nádraží?

15. 4. 2017

Toto město není nijak zajímavé. Je v něm jeden z nejstarších kostelů u nás a v létě, kromě jiného, se tu koná jeden známý rockový festival. Kdysi tu bylo moc hezké nádraží, bylo zbouráno a místo něj bylo postaveno nové, podle mě děsné. Jednu dobu tu vlaky nestavěly, nyní je zastávka obnovena.Za války bylo součástí Sudet. Hezké hádání.

Fotohádanky nádraží
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Tak jsem byla vedle jak jedle, já myslela Kyšperk
Naděžda Špásová
Ještě jednou moc děkuji, že jste se zúčastnili v tak hojném počtu. Moc mě to potěšilo. Děkuji. :-)
Lenka Hudečková
Vroutek mě napadl, protože vím, že osud pocházíš :-)
Anna Čípová
Přišla jsem pozdě, tak zase příště.
ivana kosťunová
Naďo, vždyť se nic nestalo, těch indicii bylo více, a nakonec je to jenom zábava, a díky každému m kdo k ní přispívá. Byla by škoda, kdybyste se přetala účastnit. Paní Blešová to napsala moc hezky
Zuzana Pivcová
Já jsem byla celý den pryč a teď koukám, ale stejně bych nepřišla na to, co to je za místo. To ale není, Naďo, Tvá vina. Ráno jsem jen spěšně hledala rockové festivaly. Myslím, že ten Vroutek tam byl, ale nějak se mi to nezdálo. Pak jsem odjela a teď už je to odhalené. Budu ráda, když nádraží budou i nadále.
Zdenka Žichovská
Přišla jsem až teď, toto pátrání mohlo být zajímavé a určitě nebylo jednoduché a to mě baví. Už můžu trošku pracovat, tak zahrada má přednost.
Mirek Hahn
Tak jsem to nestihl......
Naděžda Špásová
Nejdříve se musím velice omluvit. Ano, pivovar tam byl. Nikdy jsme se o tom neučili a ve wiki jsem to přehlédla. Vzhledem k tomu, že tu zítra nebudu, odtajňuji nádraží. Je to Vroutek, moje rodná vesnice. Slibuji, že už se do nádraží, pokud možno, pouštět nebudu. Děkuji všem za snahu a ještě jednou se omlouvám.
ivana kosťunová
Mě taky, a díky za to patronce Iloně

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.