Kdo chvíli stál...

Kdo chvíli stál...

10. 6. 2017

Sleduji seriály. Odpočívám u nich. Nemusím přemýšlet a někdy jen tupě zírám. V seriálu Panství Downton je jistá paní Patmorová. Kuchařka, která má své neotřesitelné výsadní postavení v hierarchii kuchyně výše zmíněného panství. Ale běda, přichází elektrifikace. Paní kuchařka se bojí elektrického šlehače, nechápe význam ledničky (vždyť led ve spíži byl tak praktický a stačilo to). Najednou má slzy v očích – nestačí těm mladým a její post je ráz na ráz ohrožen. A proto, moji milí vrstevníci a vrstevnice. Nebojme se virtuálního světa, chytrých mobilů, nových aplikací a jiných elektronických vymožeností, ať nedopadneme jako paní Patmorová. A ta měla oproti nám tu výhodu, že tehdy alespoň ještě fungovala přirozená úcta ke stáří. Pamatujte: kdo chvíli stál, již stojí opodál!

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Csanádiová
Také se snažím jít dobou, někdy je to tvrdý oříšek,ale stojí to za to!
Naděžda Špásová
Blanko, tento britský seriál je i můj oblíbený, takže vím o čem je řeč. Pravda je, že úcta ke stáří se dneska už moc nenosí, ale vymoženostem v domácnosti se opravdu nebráním.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.