Fotoreportáž: Módní přehlídka v Písecké bráně
FOTO: redakce

Fotoreportáž: Módní přehlídka v Písecké bráně

12. 9. 2017

Příjemné odpoledne v objetí módy prožili všichni účastníci módní přehlídky našeho portálu i60.cz, která se opět po roce konala v krásných prostorách Písecké brány na Praze 6 v rámci akce Babí léto v pohybu.

Sedm modelek a jeden model (Marie Magdalena Dufková, Jarka Kulová, Anna Chalupová, Anna Mrázková, Jarmila Ponikelská, Jaroslava Eremiášová, Mirka Burešová a Jiří Smola) předvedli pod taktovkou stylistky Elen Zajíčkové kolekci Butiku Martina a second-handového řetězce Textile House.

Módní přehlídku pak zpestřilo taneční vystoupení Máří Magdaleny Dufkové, finalistky evropských soutěží ve společenském tanci, kterou provedl pan Zdeněk Zuna. Všichni "účinkující" sklidili bouřlivý potlesk publika.

Jak vypadaly naše modelky? Rozhodně skvěle, což nejlépe potvrdí fotografie.

Děkujeme modelkám za krásnou prezentaci zralé módy a všem, kteří se podíleli na organizaci akce - Elen Zajíčkové, vizážistce Pavle Zajíčkové, kadeřnicím ze SOU Praha 8 a také partnerům - společnostem Dermacol a Rosa Graf, které věnovaly modelkám dárkové balíčky. a společnosti Mounfield za poskytnutá vína účinkujícím a organizátorům. 

 

 

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elen Zajíčková
Dobrý den! Děkuji všem, které jste přišly podpořit akci, nebo jste jí podpořily slovem. Malá chybička se vloudila redakci při uvedení jmen předvádějících. Jediný model na této přehlídce byl pan Kolja Marcev, nikoli pan Jiří Smola. Ten onemocněl, stejně jako i další přihlášený model. Takže , ze "tří mušketýrů" zůstal jeden " statečný". A byl více než statečný! Děkujeme za něj.
Eva Krausová
Konečně se ukázal také nějaký muž. Smekám před jeho odvahou do toho jít.
Eva Balúchová
Díky za zveřejnění jmen,myslím,že si to účinkující zasloužili.
Hana Lancová
Elenko, gratuluji, moc pěkné. A pan Smola má ode mě palec nahoru za odvahu. :o)))
Zuzana Pivcová
Zájemci se mohou podívat na několik mých amatérských fotek (Honzovy jsou lepší) na můj profil do fotogalerie Písecká brána 2017.
Hana Rypáčková
Nikoho známého jsem nezahlédla, ani tebe Mirko...
Olga Štolbová
Modelky, model i modely hezké, lituji, že jsem nepřišla i když jsem to původně slíbila. Bohužel to nešlo.
Lidmila Nejedlá
Hezké, zajímavé, líbí se mi modelky i model.
Miroslava Jachimová
Módní přehlídka byla další vydařenou akcí portálu i.60. Naší "dvorní" stylistce Elen se opět podařilo vybrat a zkombinovat zajímavé modely. Škoda jen, že mezi diváky nebyla hojnější účast z řad íčkařů. Ale ti mohou jen litovat.
Eva Balúchová
Taky se mi líbí modelky i model.Škoda,že nebyly zveřejněny jména a nebo nechtěli?Jani,jako na planetě žen to vypadá na každém zájezdě i na každé akci.Nebo chodím na špatné akce?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.