Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři
"Akční senior" - nová soutěž portálu i60

Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři

15. 10. 2017

Znáte ve svém okolí ženu či muže v seniorském věku, kteří jsou něčím výjimeční? Kteří například mají za sebou nějaký mimořádný sportovní výkon, řídí ve vysokém věku firmu, pracují pro charitu, malují obrazy, hrají divadlo, vystudovali vysokou školu apod.? Představte tyto akční seniory našim čtenářům - napište o těchto lidech příběh nebo s nimi udělejte rozhovor a vyhrajte některou z cen!

Pravidla soutěže

Soutěže s názvem "Akční senioři" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (registrovat se můžete na tomto místě), podmínkou soutěže je vyplnění základních údajů v registračním formuláři - jméno, platnou adresu a telefon. Soutěže se nesmí zúčastnit čtenáři, kteří používají přezdívku či smyšlené jméno.

Rozhovor, příběh či reportáž je nutné vložit prostřednictvím čtenářského profilu, přičemž k příspěvku musí být přiloženy alespoň dvě fotografie (minimálně jedna na šířku), které představí daného akčního seniora. Každý soutěžící může do soutěže vložit maximálně dva příspěvky, které v titulku označí slovem soutěž, např.: "V osmdesáti letech vyučuje němčinu (soutěž)". Příběh mohou soutěžící napsat i o sobě. Cílem soutěže je představit prostřednictvím portálu i60 osoby, které i v seniorském věku zvládají aktivity, které jsou něčím zajímavé či dokonce výjimečné.

Soutěž začíná vydáním tohoto článku a potrvá do pátku 15. prosince 2017, vítěze soutěže - autory nejzajímavějších příspěvků - oznámí redakce v neděli 17. prosince. Vítěz soutěže získá tablet Lenovo, další dva soutěžící obdrží ceny od našeho partnera - Agentury Dobrý den, a to Knihu rekordů. Všem soutěžícím pak pošleme volné vstupenky do Muzea rekordů a kuriozit v Pelhřimově.

Cena pro vítěz: tablet Lenovo!

Naše další soutěže

Připomínáme, že už měsíc probíhá soutěž pro milovníky fotografování. A tak se i vy můžete zapojit do naší soutěže Obrázky podzimu, kterou najdete na tomto místě. Pro nové čtenáře uvádíme, že vítězné snímky se objeví v našem kalendáři na rok 2018.

Až do pátku 20. října 20.00 hodin můžete zkusit tipovat, jak dopadnou letošní volby do Poslanecké sněmovny. Politickou tipovačku najdete v sekci Soutěže - zde. V běhu je také produktová soutěž, kde hned tři soutěžící získají kvalitní švédské hrábě, které nám do soutěže věnovala společnost Mountfield. 

Každý den pak můžete otestovat své vědomosti v našem vědomostním kvízu, kde každý týden obdrží od nás vítěz soutěže knižní cenu. Tento týden měla při losování štěstí paní Ludmila Janečková. Gratulujeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři,
užívejte si krásného babího léta a bavte se s naším magazínem. Těšíme se na vaše nové soutěžní příspěvky o akčních seniorech, které mohou být inspirací pro všechny naše příznivce.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři Soutěž - Akční senioři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.6 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jak jsem již se zmínila navrhuji Radka Cakla a můj návrh podpořil i pan K.Komberec - není na PC, ale požádal mně abych dala i hlas za něj. Děkuji
Redakce i60
Dobrý večer, nejzajímavější příspěvky vyberou zástupci redakce společně se zástupcem Agentury Dobrý den.
Zuzana Pivcová
Odpovídám za sebe: Odpověď na první otázku dosud neznám. Druhé otázce dobře nerozumím - kdo z osazenstva redakce i60 případně hodnotitelů je vyloučen ze soutěže?? Tak např. já jsem se už (viz níže) vyloučila sama. A nemyslím si ani, že by chtěl soutěžit i manažer p. Raška. :-))) A kdo další?
ivana kosťunová
Ano, je to náš František. Mendlik
ivana kosťunová
Děkuji za upřesnění. A okamžitě mi přišel na mysl autor mnoha povídek, kterými nás baví, muž s rozsáhlými encyklopedickými znalostmi,člověk přátelský, vtipný, neúnavný diskuter...ještě někdo neví o koho se jedná ? Letos mu bylo 75 let.
Jan Raška
Jen pro upřesnění - fotografie u článku je jen ilustrační. nejde o "extrémního důchodce", ale seniora, který má zajímavé aktivity, je něčím vyjímečný a může tedy inspirovat ostatní. Takových je jistě dost (a určitě i na tomto portálu)...
Zuzana Pivcová
Já, prosím, rozhodně ne. Kdysi už Honza se mnou nějaký rozhovor dělal. Myslím, že to je míněno jako prezentace někoho, koho ostatní neznají, aby je ten článek zaujal, případně inspiroval. :-D
Jarmila Komberec Jakubcová
Libuško souhlas - přiznám se, že všichni 4 jmenovaní mají můj souhlas - jsou skvělí a Radek C. by byl můj favorit.Líbí se mi jak každému pomůže (mně už několikrát) a tak i když Elenky si vážím jako skvělé fotogrfky, Evky M. pro je vztah k Bertíkovi, bez Zuzky by byl portál prázdný dávám hlas Radkovi.
Libuše Křapová
Jarmilo J., proč sahat k těm, kteří jsou už známí? Vybírala bych mezi námi. Jen na ukázku - Evka M. a její Bertík, Zuzka P. a její básně, Elena V. a její fotky, Radek C. a jeho ochota každému pomoci, typů je tu určitě víc, nevejdou se. :-)
ivana kosťunová
Já vím o čtyřech jenom z mého okolí, jistě jich bude mezi námi více, svůj typ ale už mám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.