Portál i60 má novou redakci na Staroměstském náměstí
FOTO: Pražské kreativní centrum

Portál i60 má novou redakci na Staroměstském náměstí

29. 10. 2017

Na prestižní adrese, doslova pár kroků od Staroměstského orloje, se usídlila redakce portálu i60. Přesné místo je Staroměstské náměstí 4, 3. patro, místnost 308.

Dům U zlatého rohu, ve kterém nás nyní najdete, nedávno zrekonstruoval pražský magistrát a zřídil v něm Pražské kreativní centrum. Kromě Skautského institutu tu mají své kanceláře například start-up Air Ventures, informační centrum o vzdělávání EDUin, sdružení Pragulic či iniciativa Prázdné domy. A nově také redakce portálu i60. Prostory nového centra je možné si pronajmout i na jednorázové akce, například výstavy či projekce. 

Jsme moc rádi, že se nám podařilo získat prostor na tomto úžasném místě. Chceme být více v kontaktu s našimi čtenáři, rádi bychom tu pořádali nejrůznější společenské, ale i vzdělávací akce. Můžeme prozradit, že v přípravě už je výstava fotografií a počítáme i s módní přehlídkou v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion.

Milé čtenářky, milí čtenáři, až se budete toulat Prahou, zavítejte i k nám. Protože ale občas býváme v "terénu", raději svou návštěvu předem ohlaste na i60@i60.cz.

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Máte to hezké, přeji hodně úpěchů. Ve středu budu v Praze, jestli mi to časově vyjde, tak se na chvíli zastavím...
Jaroslava Handlová
Výborně. Gratuluji a přeji také hodně kreativity - ať se U zlatého rohu děje mnoho zajímavého pro redakci i pro nás.
Hana Práglová
Je to myslím jen dobře,že jste v centru.Návštěva VÁNOČNÍCH TRHŮ vyzývá i k návštěvé dalši!!Přeji co nejpřijemnéjší chvíle v novém prostředí!!!
Hana Rypáčková
Nechápu své tři hvězdičky, jen jsem posouvala stránku webu v mobilu.Takže omluva a blahopřeji , už se těším na setkání.
Hana Lancová
Paráda, líbí. :o)))
Zuzana Pivcová
Je ale třeba upřesnit, že z těch krásných prostor obýváme jednu kancelář o několika čtverečních metrech se 4 pracovními stoly, nikterak zvlášť prostornou, ale díky za ni. Ještě jsme se tam 4 nesešli. Pak ještě můžeme jít do kuchyňky a na WC v patře. Kromě nás je budova obsazena výhradně mladými lidmi, cca o dvě generace mladšími než já. Jsou to samé začínající firmy a neziskovky, které dostaly od magistrátu šanci nějak odstartovat. Mladí jsou ale příjemní a už jsme se s nimi představili a trochu pohovořili. Tolik ode mě na úvod. Jsem tu zabydlená tak jako předtím v Břevnově, jen je to v centru. Nerada bych však ty chvály přeháněla.
Zdenka Jírová
Hodně úspěchu.
Elena Valeriánová
Je to úžasné místo a já vám přeji, aby vám tam bylo dobře a vymýšleli jste tam pro nás skvělé věci. Pokud se někdy dostanu do Prahy, ohlásím se a přijdu se ráda podívat. Pořádat tam foto výstavu, ten nápad nemá chybu.
Eva Mužíková
Tak ať se daří.. Bertice
Dagmar Pravečková
Velká gratulace. Přeji kreativní a pohodové prostředí. Ráda se při návštěvě Prahy zastavím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...