Pozvánka na předvánoční posezení
Foto: archiv autorky

Pozvánka na předvánoční posezení

14. 11. 2017

Vánoce se blíží a než vstoupíme do roku 2018, mohli bychom zavzpomínat společně na ten letošní rok. Ráda bych se s vámi sešla na předvánočním posezení.  Měl by někdo nápad, kde se v Praze sejít? Jde jen o to, že v prosinci bude více takových předvánočních rezervací, tak abychom si to pojistili včas. Ještě jsem se nestačila zúčastnit tolika akcí, které už máte za sebou, ale z vyprávění jsem usoudila, že jste se sešli před vánoci v hojném počtu a výborně se bavili.  

Navrhovala bych pátek 8.12 v 16 hod, myslím, že by to bylo lepší takhle na začátku prosince, potom by to bylo asi pro mnohé časově náročnější. Pomohu v zajištění, případně zajistím, jakmile se včas dohodneme.

Pište, navrhujte, těší se na vás Hana

Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Čadová
Kdo nechce přestupovat a bloudit v metru, tak z IPP také tramvaj č. 10, 16 do stanice Flora. Ale v metru se přestup hlásí!
Alena Tollarová
Jestli se mi povede vyměnit pravidelnou hlídací středu, tak dorazím také.
Dagmar Bartušková
Milá Hano, je mi velmi líto, ale v tu dobu budu úplně jinde. Mrzí mě to, ale pevně věřím, že se příště uvidíme. Od půlky prosince jsem v Praze. Přeji vám všem skvěle prožitý sraz. Pozdrav všem.
Zuzana Pivcová
Pevně doufám, že přijdu. :-)
Hana Polednová
Tak přátelé, máme zajištěnu rezervaci na 6.12. od 14.00h v restauraci u "Tří prasátek", takže se můžeme těšit na příjemně strávené odpoledne. Těším se, že poznám nové tváře a doufejme, že se setkáme v této sestavě: Jitka H., Zuzka P.?, Věra J., Olinka Š., Lidmila N., Ája?, Marta N.(2x), Karel H.?, Hana N., Hana R., Hana Č. a Hana P., měli by to být všichni, kteří se zde k setkání vyjádřili. Jela jsem to tam okouknout, ale narazila jsem na uzavřený přestup na stanici "Muzeum" z "C" na "A", jelikož tímto směrem vůbec nejezdím, zaskočilo mě to. Jinak je výborné spojení tramvají 11 a 13 stanice Radhošťská, skoro přímo u restaurace. Pokud by se něco u vás měnilo, dáme si zde vědět. Mějte se hezky a na viděnou.
Věra Ježková
Změnu jsem zaznamenala. Středa se mi hodí víc. Kromě toho v původní pátek mám dopoledne ještě zubaře. Na viděnou.
Hana Čadová
Já se také hlásím! Děkuji!
Hana Rypáčková
Musíme občas článek vytáhnout ze spodu na povrch, třeba to někdo nezaznamenal...6.12. ve 14 hod. U tří prasátek..
Hana Polednová
Prima, vypadá, že středa se hodí většině více. Uvidíme, jestli se někdo přidá o víkendu a tím to uzavřeme. Hned bych zajistila rezervaci. Díky všem a krásný víkend.
Hana Rypáčková
Já jsem pro středu 6.12.všemi deseti.A u prasátek ,to jsem jako doma...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...