Známe vítěze fotosoutěže Obrázky podzimu i autory snímků do kalendáře na rok 2018
Jaroslav Moravec - Mlhavé ráno

Známe vítěze fotosoutěže Obrázky podzimu i autory snímků do kalendáře na rok 2018

19. 11. 2017

Fotosoutěž Obrázky podzimu dospěla ke svému závěru. Soutěž opět dokázala, jak skvělí jsou mezi čtenáři portálu i60 fotografové. A také to, jak se mnozí fotografové v průběhu let zlepšují.

Na druhou stranu je škoda, že mnoho soutěžících si opět řádně nepřečetlo pravidla soutěže. Podmínkou bylo uvedení místa a data pořízení snímku. Bohužel, tato pravidla mnozí soutěžící nesplnili, jako například pan Jaroslav Moravec, jehož snímek "Mlhavé ráno" je nad titulkem tohoto článku. Všechny fotografie, které nesplnily pravidla, byly vyřazeny.

Rozhodování o tom, který snímek označit jako vítězný, bylo samozřejmě pro nás opět velmi těžké. Po opravdu dlouhé debatě jsme se nakonec rozhodli pro tyto dvě fotografie:

Barevna-Sazava.jpg

 Lubomír Měkota: Sázava v barvách podzimu

062-kopie.JPG

 Vladimír Kemr: Zlaté listí

Čtenáři, kteří se aktivně zúčastnili soutěže, pak měli právo hlasovat o dalších dvou fotografech, kteří stejně jako pan Vladimír Kemr a pan Lubomír Měkota, získají jako cenu pro vítěze digitální krokoměr. A takto rozhodli:

 

P1170781ff-1.jpg

Libuše Heulerová: Podzimní houbičková

Brzobohata.JPG

Alexandra Brzobohatá: Jeseníky

Všem autorům vítězných snímků gratulujeme! A ostatním soutěžícím děkujeme za krásné podzimní obrázky. Byla radost je každý den sledovat.

Kalendář na rok 2018

Jak jsme již dříve uvedli, vítězné snímky všech tří letošních soutěží - Obrázky jara, Obrázky léta a Obrázky podzimu - se automaticky objeví v kalendáři portálu i60 na rok 2018. Protože každé roční období bude obsahovat devět snímků, přiřadili jsme k vítězným snímkům další fotografie z těchto tří soutěží. Zimní období pak tvoří snímky, které čtenáři vložili do sekce Foto dne.

Pod tímto článkem tedy najdete všechny fotografie, které bude kalendář obsahovat. V nejbližších dnech pak vložíme na homepage formulář pro objednání kalendáře. Prosíme ještě ty autory vybraných snímků, kteří nesouhlasí s výběrem své fotografie do kalendáře, aby nám své rozhodnutí sdělili na adresu i60@i60.cz. Redakce si také vyhrazuje právo vyřadit z kalendáře fotografii, která nebude splňovat technické požadavky pro tisk. O tomto bude rozhodovat specialista z tiskárny.

 

 

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ludmila Krabsová
Fotografie se mi moc líbí. U většiny je vidět profesionální přístup. Gratuluji :-)
Danuše Onderková
Všem vítězům gratuluji, fotky jsou nádherné.
Anna Čípová
Ještě jednou gratuluji všem vítězům.
Helenka Vambleki
Plejáda výborných fotografů...a skromně jsem se zařadila mezi ně, i když jsem se snažila kouzlo okamžiku zachytit levnějším kompaktem :-) Už se na kalendář moc těším. Samozřejmě jsem ráda, že na podzim na něm opět uvidím své kaštánky-letos jsem je fotila v den svých narozenin-takže to je/A bude/ vlastně takový můj narozeninový kaštanový dortík :-)
Helena Votíková
Všechny fotky jsou nádherné. Gratuluji.
Marie Doušová
Kalendář bude překrásný a všechny snímky se moc povedly. Gratuluji vítězům .
Jitka Hašková
Těším se na kalendář, mám velkou radost, že redakce vybrala fotky kaštanů od Helenky Červenky.
Alena Tollarová
Mýliti se je lidské a může se stát, co se stalo. Díky za vysvětlení, Honzo. Také se těším na měsíc, ve kterém budu vídat toho naštvaného psa. A samozřejmě i ostatní krásné snímky. Kalendář i60 v naší kuchyni už má svoje místo a bude mít i v příštím roce.
Elena Valeriánová
Honzo, děkujeme, bude to krásný kalendář. Miluji toho malého naštvaného psíka, co nemá rád nákupy. :-) A ten jesenický vodopád - nádhera, jsem prostě patriot. A tak bych mohla psát o každé jednotlivé fotce, z každé dýchá krása a váš um, děkuji přátelé.
Jan Raška
Jak jsem vysvětlil na chatu Redakce, vyměnili jsme včera vybrané zimní fotografie za snímky, které vyhrály loňskou soutěž Obrázky zimy. Ty se správně měly objevit v kalendáři. Tímto se za chybu ještě jednou omlouvám. A ještě si dovoluji malou změnu - vyměnili jsme také letní snímek pana Lubomíra Měkoty s názvem "Sázava", který je téměř totožný s podzimním snímkem. Tak aby nebyly v kalendáři dva stejné. Náhradníkem se stal snímek paní Jiřiny Votavové "Letní osvěžení". Díky za pochopení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%