Íčkařská Plzeň
FOTO: autorka

Íčkařská Plzeň

23. 11. 2017

Mílí íčkaři!

V předstihu oznamujeme termín íčkařského setkání, abyste si nenaplánovali nic jiného. Čas neúprosně letí. Sice nás teprve čekají Vánoce, ale pak už přijde jaro, které máme všichni rádi. A s jarem nás čeká i další velká íčkařská slezina. Jak vyplynulo z malé ankety zde, hodně íčkařů souhlasilo s Plzní. Společně s Jarmilou jsme naplánovaly setkání:

Íčkařská Plzeň  8.-10.6. 2018

K ubytování  jsme vybrali autocamp Ostende u Boleveckého rybníka - na okraji Plzně (dostupný  MHD).

Vybrat si můžete:

-dvoulůžkovou, třílůžkovou nebo čtyřlůžkovou chatu /moderní společné sociální zařízení v blízkosti chat/ 

-bungalov s vlastním sociálním zařízením až pro 4 osoby (zde se bude platit více)

V tomto termínu bude v kempu probíhat akce, která nám jistě vadit nebude a můžeme se k ní připojit.

 

O programu můžeme ještě diskutovat. Je možnost projít historickou část města - Prohlídka,  navštívit Plzeňský pivovar nebo  ZOO či nějakou kulturní památku a samozřejmě společně posedět v hospůdce. Zde bude v pátek společná večeře,  je to od kempu 20 minut pěšky.

V sobotu večer bychom mohli posedět u ohníčku v kempu, hudební produkce vínové akce je do 22 hodin, tak to budeme mít i s hudbou.

Prosím, do komentářů napište druh ubytování a počet osob a domluvte se navzájem, kdo chce s kým chatu sdílet.

Vzhledem k probíhající akci nám restaurace v kempu nebude moci zajistit stravování, proto si snídaně budeme muset obstarat sami, v bungalovech a čtyřlůžkových chatách jsou ledničky, kam si to snad budou moci k někomu uschovat i ti z dvoulůžkových chatek.

Na jaře doplníme detaily a číslo účtu, kam budete zasílat zálohu.

Nerada bych zde četla příspěvky, že je to daleko a podobně. My z Bohumína to budeme mít skoro 500 km a přijedeme, protože se chceme s přáteli znovu potkat. 

Tímto samozřejmě zveme k setkání i nové íčkařské tváře.

Za přípravný výbor se na všechny těší Jarmila a Červenka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Dagmar, v kempu je určitě víc jak sto míst v chatkách, rozebrané jsou jen bungalovy, ale samozřejmě je možno i ve svém stanu se psem. O akcích se většinou píše v rubrice Akce, jen se musí trochu prohrabat, protože jsou tam i akce proběhlé. Každopádně, až budeme mít na 100% potvrzené veškeré objednávky, dáme znovu článek do Akce-asi do konce ledna.
Dagmar Tatoušková
Také bych se ráda ještě zeptala zda je tady někde portál pro připravované akce? Ono je docela náročné vychytávat je z diskuzí... pokud ano ... prosím můžete mne navigovat?
Dagmar Tatoušková
Ráda bych se zeptala zda se mohu také zúčastnit s malým stanem a velkým psem, vzhledem k tomu, že místa jsou již rozebrána
Hana Rypáčková
Helenko, jestli ubytováváš, tak mě šoupni kamkoli. S nikým nemám spory ...
Jitka Hašková
Heleno, přihlásila v první euforii, že bych ráda jela, ale pak jsem zvážila všechna pro a proti, že budu před tím v lázních, že i s nejlepší kamarádkou, když jedu na dovolenou, tak si připlácíme za jednolůžáky. Hodně v noci courám na záchod, nesnáším chlad a průvany, takže je to docela problém pro mne i pro okolí. Uvidíme, jak to všechno dopadne.
Helenka Vambleki
Jitko, to si snad děláš legraci? Sestavila jsem ti trojici s Jitkou Mošovskou a Danou Onderkovou, obě sqělé ženské, tak se nemáš čeho obávat...ale na Tvé přání tě k nim píšu jako "náhradnici"
Jitka Hašková
Helenko, škrtni si mně. Pro je to moc dopředu. Leda bych byla jako náhradním, kdyby se někdo odhlásil na poslední chvíli. Děkuji.
Helenka Vambleki
Ano a přidávám k vám Áju
Hana Polednová
A já se tedy hlásím místo Soni k Olince a Evičce do bungalovu, pokud se nezmění ubytování. Děkuji.
Helenka Vambleki
Soňo, škrtám, škoda...a to je plánováno půl roku předem!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.