Jak přežít Vánoce s mladými
Ilustrační foto: ingimage.com

Jak přežít Vánoce s mladými

13. 12. 2017

O Vánocích se má sejít co nejširší rodina, přece nenecháme babičku či dědu samotné. Tato věta zní dobře, ale realita bývá jiná.

rodina Vánoce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomír Jurajda
Přes svůj věk (80) jsem vánoce nemusel nikdy přežívat, nýbrž jsem je vždy radostně užíval. Pro mne vyly vánoce vždy radostným svátkem .Když byl mé děti malé, vodíval sem v podvečer Štědrého dne na bvrček na Palmovku na Karlštejnem, aby měl Ježíšek řas přinést stromeček (což mezitím zajistila manželka s prarodiči) a pal jsme se všichni radovali. když přišla vnoučata, bylo tomu obdobně. Předloni už nás bylo pod stromečkem na naší usedlosti jedenáct. Při posledních svátcích jsme slavili Ježíška dokonce dvakrát za sebou. Jelikož se syn krátce před Štědrým dne přestěhoval do svého nového domu u Pustého rybníku v Litni, První oslavu na Štědrý večer jsme realizovali na naší karlštejnské usedlosti v počtu pouze čtyř dospělých a tří dětí, druhou stejnou oslavu s rozsvíceným stromečkem a prskavkami v novém domě u syna, kde si děti mé dcery zase navzájem předávaly dárky s dětmi mého syna. A o příštích vánocích tomu bude podobně.
Marie Foltýnová
Jedny Vánoce máme už za sebou.Se synem ,snachou a vnučkou.Na Štědrý den je u nás každoroční tradice,že já s manželem povečeříme doma a to docela brzy.v 6 hodin,volá vnučka,že už jsou také po večeři a čekají nás.Tak se tam všichni sejdeme i rodiče,dnes už jenom maminka od zetě a prožíváme hezký vánoční večer.Máme to k dceři jen kousek o ulici od nás.Letos už jedna vnučka bydlí s přítelem a druhá staví domek,příští Vánoce budou sami.Ale po večeři se zase všichni sejdeme.Budeme li živí a zdraví.
Elena Valeriánová
Děkuji za návod. Letos budeme poprvé na vánoce z domu. Článek se mi líbí, je napsaný vesele i když ...!!! Dám vědět, jak jsme vánoce prožili nebo přežili, uvidime.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%