Poděkování čtenářům aneb Rok 2017 s "Íčkem"
Ilustrační foto: Vladimír Číp

Poděkování čtenářům aneb Rok 2017 s "Íčkem"

17. 12. 2017

Konec roku 2017 se nezadržitelně blíží, proto dovolte, abychom se krátce ohlédli za tím, co se letos událo na portále i60.

Stejně jako v uplynulých letech, i letos jsme se snažili připravovat čtenářům každodenní porci čtení a zábavy. Uspořádali jsme celou řadu soutěží - tipovačky, literární soutěže, fotosoutěže, denně stovky lidí odpovídaly na otázky ve vědomostním kvízu, každý týden jsme rozdávali našim čtenářům nejrůznější ceny. Rozšířili jsme řady našich externích redaktorů, kteří pro vás připravovali články na společenská témata, cestopisy, tipy pro zahrádkáře i vášnivé kuchaře.

K velkým změnám došlo také v redakci a jejím vybavení. Pořídili jsme nový velkokapacitní server, který je schopen zpracovat a dokonale zabezpečit velké množství dat, a hlavně máme nové redakční zázemí na Staroměstském náměstí, kde nás mohou naši čtenáři navštěvovat. Za zmínku jistě stojí i organizace ojedinělé akce ekolo Senior Tour, kdy se parta odvážných seniorů vydala na elektrokolech z Prahy do Olomouce. Zkrátka, bylo toho opravdu dost.

Portál i60 se rozrostl o nové příznivce, nové přispěvovatele, o desítky zajímavých příspěvků a stovky nádherných fotografií. Především díky vám - aktivním čtenářům - udělal náš internetový magazín na české mediální scéně pořádný „zářez“. Těšíme se na každý váš nový článek, tipy na výlety, snímky z vašich procházek či dovolených, na vaše postřehy a nápady. A především máme radost z toho, kolik společných akcí a setkání jste prostřednictvím našeho portálu sami zorganizovali a uskutečnili.

Tento náš redakční článek je proto především poděkováním za vaše aktivity na portále i60. A tak kromě výherců našich posledních soutěží obdrží od nás malé dárky i řada našich věrných aktivních čtenářů a spolupracovníků.

Soutěž o tablet

Ale pojďme nejdříve k vyhodnocení soutěže „Akční senioři“, ve které se hrálo o tablet Lenovo. Cílem této soutěže bylo ukázat, že vyšší věk rozhodně není překážkou k provozování nejrůznějších aktivit. Mnohdy takových, které neprovozují či nezvládají ani lidé o mnoho let mladší. Jak se ukázalo, zadání soutěže - vyhledat a napsat příběh či rozhovor s aktivním seniorem - nebylo až tak snadné. Sešlo se totiž tentokrát jen jedenáct soutěžních příspěvků. To však neznamená, že bylo pro nás lehké určit celkového vítěze. Rozhodovali jsme se mezi těmito příspěvky a autory:

Helena Červenková: Já - aktivní senior
Blanka Macháčková: Štěpán Michalovič: Bez pohybu jako bych nebyl
Elena Valeriánová: Akční senior: Zase jsem šťastná na světě
Ilona Kolářová: Věk není překážkou
Iva Havelková: Můj velmi akční senior, nejšťastnější ve vzduchu
Drahomíra Stínilová: Akční senior: Svět se mění a my s ním

Všechny tyto soutěžní příspěvky byly něčím zajímavé. Helenka opět dokázala, že její den netrvá 24, ale nejmíň 48 hodin, paní Blanka nám představila zajímavého sportovního nadšence, krásně zpracovaný rozhovor paní Eleny s dámou, která překonala vážné onemocnění, měl největší počet čtenářů a určitě bude motivací pro stovky podobných osudů. Paní Ilona představila nám dobře známého Oldu Čepelku, který je rozhodně velmi akčním seniorem až akčním hrdinou. Zajímavě pojala téma paní Drahomíra Stínilová, která srovnala dnešní seniory s generacemi rodičů a prarodičů. A paní Iva Havelková představila akčního muže, pilota bezmotorových i motorových letounů, který ji svým aktivním životem natolik uchvátil, že už v tom „lítá s ním“.  Právě tento příspěvek, který dokazuje, že aktivní lidé neumějí stárnout, jsme vybrali jako vítězný. Paní Ivě Havelkové tedy pošleme hlavní cenu – tablet Lenovo.

Dalších pět autorek, které postoupily do našeho užšího výběru, získá ceny od našeho partnera (Agentury Dobrý den) Knihu rekordů a vstupenky do Muzea rekordů v Pelhřimově. Gratulujeme vítězům a děkujeme všem autorům, kteří se soutěže zúčastnili. Také jim pošleme tyto vstupenky.

Doplnění Redakční rady

Po vzoru minulých let i letos bychom rádi ocenili čtenáře, kteří se velkou měrou podíleli na aktivitách tohoto portálu. Nejdříve bychom chtěli poděkovat Radkovi Caklovi za to, že po celý rok našim čtenářům pomáhal nejrůznějšími radami (vkládání a úpravy fotografií, vyhledávání článků, orientace na portále atd.) a velký kus práce odvedl také pro redakci. Činil tak i poté, co se rozhodl uvolnit místo v Redakční radě. Radku, díky! Poděkování patří samozřejmě i dalším členkám Redakční rady – Janě Šenbergerové, a Aleně Tollarové za celoroční pomoc redakci a Zuzaně Pivcové, která se stala součástí naší redakce a jako editorka každý den prochází všechny čtenářské příspěvky a dohlíží na to, aby byly bez pravopisných a stylistických chyb. Díky moc!

Na tomto místě také oznamujeme že jsme se rozhodli doplnit Redakční radu o nového člena, který nahradí Radka Cakla. Od tohoto okamžiku se novým členem Redakční rady stává pan Oldřich Čepelka. Díky Oldo, žes naši nabídku přijal!

A děkovačka nekončí…

Stejně jako v loňském roce i letos udělujeme cenu „Nováček roku“, kterou oceňujeme nově registrované čtenáře a jejich aktivity na portále i60. Letos se jimi stávají paní Blanka Macháčková a paní Věra Ježková. Oběma dámám děkujeme za jejich hezké příspěvky, které nově obohatily náš portál.

Další cenou je kategorie „Počin roku“, kterým je podle rozhodnutí redakce vtipné zpravodajství Oldy Čepelky z akce ekolo Senior Tour. Gratulujeme!

Velké poděkování patří i organizátorům společných akcí a setkání, které se v průběhu roku uskutečnily na různých místech České republiky. Ať už to byla Anna Čípová, Ája Bartušková, Alena Tollarová, Eva Balúchová, Helenka Červenková, Hanka Práglová a další. Děkujeme rovněž paní Elen Zajíčkové a paní Haně Lancové za organizaci módních přehlídek v Praze a ve Zlíně, díky patří Karlovi Hyndrákovi za pomoc při vytipování hotelů do rubriky Cestování a nejrůznější statistiky, díky Heleně Červenkové a Liborovi Farskému za neutuchající nápady v rubrice Hrátky s češtinou. Díky také Liborovi Neumannovi a jeho kolegům za všechnu práci kolem programování a úprav portálu.

A hlavně, díky všem čtenářům za to, že na portál i60 pravidelně chodí, za to, že jej pomáhají tvořit, a také za to, že klikají na reklamní bannery, díky kterým můžeme náš portál provozovat.

Všechny naše čtenáře tímto zveme na novoroční setkání, které se uskuteční 10. ledna od 14 hodin v prostorách naší redakce – Staroměstské náměstí 4/1, 3. patro.

A co vás čeká v příštím roce? Bude toho zase dost. Určitě už nyní začněte pořizovat zimní snímky, protože opět budou fotosoutěže, připravujeme také putovní výstavu fotografií po vybraných městech. Ale více prozradíme začátkem příštího roku.

 

Milé čtenářky, milí čtenáři, přejeme vám klidné adventní dny a krásné prožití vánočních svátků!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Vůbec jsem si nevšiml, že se jedná o rok 2017. Nicméně moje přání je stále aktuální.
Jan Zelenka
Moc pěkná a výstižná bilance uplynulého roku. Tím spíš jsem rád, že jsem se do této velké rodiny také zařadil. Všem, i redakci, hodně štěstí a invence do roku příštího.
Hana Práglová
Po delší odmlce jsem opět na pár dnů doma. Všem vám přeji kouzelné vánoční svátky a ve zdraví prožitý rok 2018 .Na tomto portálu jsem od jeho zrození. Zažila a přečetla jsem zde spoustu nejrůznějších zajímavostí. Děkuji všem,kteří pomáhají naší redakční radě s tím,aby tento portál byl pro všechny co nejzajímavější!! Těším se jakékoliv setkání s vámi !!
Jan Raška
Za redakci děkuji všem za hezká přání a slibuji, že i v příštím roce se budeme snažit pracovat tak, aby se vám na portále i60 stále líbilo. Ještě mám vzkaz pro všechny výherce: Ceny budeme rozesílat až začátkem příštího roku, díky náporu na poštách už to nyní nezvládneme. Výhercům, kteří se zúčastní našeho mejdanu 10. ledna, předáme ceny v redakci. Díky za pochopení a přeji hezké svátky všem čtenářům!
Alena Várošová
Gratuluji srdečně všem výherkyním Celému portálu i60 včetně členů redakce a všem dobrým lidičkám přeji nádherné svátky Vánoční,hodně radosti,štěstí,lásky v kruhu svých nejbližších,nejen o Vánocních,ale i po celý příští rok 2018 přeje Alena
Eva Mužíková
Gratulace výhercům patří i ode mne. Členům Redakce přeji, aby jejich vánoční svátky byly plné pohody a do roku 2018 přeji hodně tvůrčích nápadů, sil a pochopení pro řešení občasných různic mezi námi íčkaři a hlavně to nejdůležitější - hodně a hodně zdravíčka.
Naděžda Špásová
Gratuluji výhercům. Redakci přeji vše nejlepší a hodně štěstí, krásné vánoce a spokojenost v roce 2018. Totéž přeji všem íčkařům. :-)
Hana Rypáčková
Jsem ráda s vámi všemi na íčku. Pomáháte překonávat bolesti a strasti a dodávat dobrou náladu.Děkuji vedení za práci s námi všemi s rozdílnými povahami a názory.Myslím, že nám daří spolu hezky vycházet.
Eliška Murasová
Gratuluji výhercům, redakci děkuju za jejich náročnou praci, ochotu k vysvětlování a pomáhání. Ještě stále jsem ne dost rozkoukaná, ale moc se mi tu líbí.Přeju krásné Vánoce a příjemný laskavý rok 2018.
Olga Štolbová
Připojuji se ke všem gratulantům a zdravím všechny psavce i ty, co jen nakukují. A přeji nám všem ať Íčko stále žije a připíjím všem NA ZDRAVÍ ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.