Známe první vítěze soutěže Zážitek roku 2017
Ilustrační foto: ingimage.com

Známe první vítěze soutěže Zážitek roku 2017

2. 1. 2018

Jsme sice už v novém roce s číslem 2018, přesto se ještě dnes krátce vrátíme k tomu uplynulému. Vyhlašujeme totiž výsledky soutěže s názvem "Zážitek roku 2017", jejíž vítězové obdrží konopné produkty společnosti Carun.

Soutěžní příspěvek vložilo do soutěže podle předepsaných pravidel celkem 17 soutěžících. Mezi příspěvky byly zážitky veselé, ale i vážné, s dobrým či překvapivým koncem, i k zamyšlení. A jak to tedy dopadlo?

Zde jsou tři příspěvky, které jako vítězné vybrala redakce:

Jitka Chodorová: Zážitek roku 2017

Hana Práglová: Zážitek roku: Klavír

Lenka Černá: Zážitek roku - Zlatá Praha

A jak jsme uvedli při vyhlašování soutěže, dalšího vítěze vyberou sami čtenáři, a to tak, že v komentáři u článku uvedou jméno autora a název jeho příspěvku. Každý registrovaný čtenář může přidělit soutěžícímu jeden hlas, a to z jedné I.P. adresy (v případě, že z jedné I.P adresy bude hlasováno vícekrát, nebudou tyto hlasy platné. Pokud je v jedné domácnosti s jednou I.P. adresou více registrovaných čtenářů, může hlasovat za domácnost jen jeden). Hlasovat pro vítězný příspěvek bude možné do 5. ledna 2018, a to 12.00 hodin.

Všechny soutěžní příspěvky najdete na tomto místě: https://www.i60.cz/tags/detail/1106

Ačkoliv se soutěžních příspěvků tentokrát nesešlo tolik, jak jsme předpokládali, věříme, že zážitků bylo za loňský rok dost. Přejeme vám, aby ty letošní zážitky a prožitky byly jen plné úsměvů.

 

 

čtenáři Zážitek roku 2017
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
Blahopřeji vítěezům a svůj hlas dávám Aleně Várošové.
Libor Farský
Prožíval jsem něco podobného, takže hlasuji pro Věru Ježkovou: https://www.i60.cz/clanek/detail/18633/zazitek-roku-2017-registrace-na-portal-i60
ivana kosťunová
Aha , tak beru zpět a znovu hlasuji pro Alenu Várošovou.
Blanka Macháčková
Je to těžké rozhodování. Věra Ježková - Registrace na portále i60.
Alena Várošová
.Gratuluji všem výherkyním .Jituš jsem ráda,že zrovna Tvůj příběh byl redakcí vybrán.Hlasuji pro Helenku Červenkovou - Napsala jsem knížku pro děti.
Věra Ježková
OK. Tedy - Alena Tollarová: Splněný vánoční sen.
Jan Raška
Milé čtenářky a milí čtenáři, raději ještě upřesňuji hlasování o vítězích soutěže. Redakce vybrala 3 příspěvky (autorek Chodorová, Práglová, Černá) a čtenáři mají vybrat čtvrtého vítěze, tedy někoho jiného než tyto tři uvedené. Všichni čtyři autoři vítězných příspěvků obdrží stejné ceny, tedy není ani pořadí 1-4. Prosíme tedy čtenáře, kteří označili některou ze tří uvedených dam, aby hlasovali ještě jednou. Díky a omlouvám se za ne úplně jasně formulovaná pravidla o hlasování.
ivana kosťunová
Lenka Černá - Zlatá Praha
Alena Vávrová
Byla jsem upozorněna na zmatečnost svého hlasování. Jitka Ch. již to má "v kapse". Tak to beru zpět už to nechám na ostatních.
Helenka Vambleki
Dávám hlas Aleně Várošové-Seniorka modelkou

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...