ANKETA: Koho byste nejraději viděli na Hradě?
Ilustrační foto: pixabay.com

ANKETA: Koho byste nejraději viděli na Hradě?

5. 1. 2018

Ačkoliv si zakládáme na tom, že jsme médiem apolitickým a nevytváříme na tomto portále politické zpravodajství, vidíme z reakcí na chatu a v rubrice Líbí/Nelíbí, že vás téma prezidentských voleb velmi zajímá. Proto jsme připravili čtenářskou anketu, ve které se vás ptáme, kterého z kandidátů na prezidenta budete volit. Výsledky ankety zveřejníme 3 dny před prezidentskými volbami, jejichž první kolo se uskuteční ve dnech 12. a 13. ledna.

Hlasování je anonymní, tedy nikdo ze čtenářů ani z redakce nevidí, jak kdo hlasoval. Ankety se však mohou zúčastnit pouze registrovaní čtenáři a z jedné I.P. adresy je možné hlasovat jen jednou.

Pokud budete mít zájem vyjádřít se k volbám prezidenta více (například uvést, proč je váš kandidát podle vás nejvhodnější, anebo který z kandidátů se vám nezamlouvá a proč), můžete tak učinit na chatu Politika.

V případě, že se ankety zúčastní dostatečný počet čtenářů, připravíme z jejich výsledků tiskovou zprávu pro další média na téma "Koho budou volit čeští senioři".

Už víte, který z kandidátů se vám nejvíce zamlouvá?

Můžete hlasovat na tomto místě: Volim prezidenta.

 

prezidentské volby
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(4.7 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ladislav Vesecký
Zeman, znovu na hrad. To je pravý vlastenec a Slovan.
František Pašingr
V případě, že můj kandidát nepostoupí do druhého kola, tak již volit nepůjdu, protože volit proti někomu bez ohledu na kvality voleného mi připadá takové puberťácké.
Hana Rypáčková
Politika je holt tvrdá.Jasně, že jsem to dočetla a odklikala .Sláva,můj favorit vede ve všech bodech.Ale nad 75 let je íčkařů nějak málo
Soňa Prachfeldová
Dokonce jsem hlasovala nepřihlášena, snad to odešlo.
Jarmila Komberec Jakubcová
Občas se také překlepnu, jsme lidé omylní a tak mi "hrubka" nevadí. Budu v prvním kole volit Drahoše, v druhém každého - jen ne Zemana. Každý hlas rozhodne o tom kdo bude prezidentem ČR.
Lidmila Nejedlá
Není to hrubka, stane se překlep.
Jiří Libánský
Mnoho jiných lidí bude volit svého kandidáta, který by vrátil prezidentskému úřadu jeho vážnost, důvěryhodnost a původní poslání. Pokud by ve druhém kole voleb stanul Miloš Zeman, budou volit jeho protikandidáta, ať je jím kdokoliv. Tak i já. Mám jako favorita pana Drahoše. Připadá mi jako dostatečně rozumný, slušný, kultivovaný pro reprezentaci státu. Mírně konzervativní a přiměřeně proevropský. Také mi připadá, že bude spolupracovat s naší politickou reprezentací v tom, co je v zájmu naší země a nebude si hrát vlastní mocenské hry. Napsal jsem před časem článek. Ten popisuje můj pohled nejen na M.Zemana, ale hlavně na zbytečné hašteření. https://www.i60.cz/clanek/detail/14304/nejsem-zmanipulovany-primitiv-nazory-mam-vlastni
Jana Šenbergerová
Hrubka sem, hrubka tam, s prezidentem problém mám. :-)
Hana Rypáčková
Právě ta hrubka mě odradila to dočíst.Nebylo to schválně?Jako reklama?Že upoutá.
Marie Franková
Milá redakce! Hrubka zrovna v prvním řádku - apolitický se píše s měkkým i po "l". Prosím opravte a pak můžete moji poznámku smazat. M.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.