ANKETA: Koho byste nejraději viděli na Hradě?
Ilustrační foto: pixabay.com

ANKETA: Koho byste nejraději viděli na Hradě?

5. 1. 2018

Ačkoliv si zakládáme na tom, že jsme médiem apolitickým a nevytváříme na tomto portále politické zpravodajství, vidíme z reakcí na chatu a v rubrice Líbí/Nelíbí, že vás téma prezidentských voleb velmi zajímá. Proto jsme připravili čtenářskou anketu, ve které se vás ptáme, kterého z kandidátů na prezidenta budete volit. Výsledky ankety zveřejníme 3 dny před prezidentskými volbami, jejichž první kolo se uskuteční ve dnech 12. a 13. ledna.

Hlasování je anonymní, tedy nikdo ze čtenářů ani z redakce nevidí, jak kdo hlasoval. Ankety se však mohou zúčastnit pouze registrovaní čtenáři a z jedné I.P. adresy je možné hlasovat jen jednou.

Pokud budete mít zájem vyjádřít se k volbám prezidenta více (například uvést, proč je váš kandidát podle vás nejvhodnější, anebo který z kandidátů se vám nezamlouvá a proč), můžete tak učinit na chatu Politika.

V případě, že se ankety zúčastní dostatečný počet čtenářů, připravíme z jejich výsledků tiskovou zprávu pro další média na téma "Koho budou volit čeští senioři".

Už víte, který z kandidátů se vám nejvíce zamlouvá?

Můžete hlasovat na tomto místě: Volim prezidenta.

 

prezidentské volby
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(4.7 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Ať chceme nebo nechceme, největší ambice má nynější prezident. Koho bych tam chtěla mít já, to si nechám, s dovolením, k volbám.
Soňa Prachfeldová
Každý má svoji svobodnou vůli volit dle svého názoru a přesvědčení. Chápu, že některý velmi starý člověk dá na radu toho, kterému důvěřuje.
Oldřich Čepelka
Kouzelná tragikomedie. Mluvím s tetou švagrové, je jí přes 90: Půjdete k volbám? - No samozřejmě. - A koho budete volit? - Přece Zemana. - A proč? - Všichni říkají, že je hodnej a bere se za nás. - Aha. A co Horáčka? - Toho neznám. - A Drahoše? - Taky neznám. Asi nějakej bohatej? - Hm. Ale myslíte, že s tímhle prezidentem vydrží celý národ dalších pět let? - No to já nevím, já stejně mezitím umřu.
Hana Polednová
Vyplněno, jsem rozhodnuta jít volit i v druhém kole, bez ohledu na to, jak dopadnou první volby.
Oldřich Čepelka
Nevadí mi, že je někdo vlastenec, ani já se za to nestydím a nikdo se nemusí stydět za tu hospodu. Jen jsem chtěl říct dopoledne připomenout, že vlastenectví a slovanství není žádná zvláštní kvalifikace pro prezidenta. To je přece samozřejmé a u ostatních kandidátů to je taky. Ale v čem on je větší Slovan než každý jiný? Že nahrává ruským zájmům? V tom vidíte slovanství? A dokonce ani Zeman pro mě není nepřijatelný, opravdu ne. Ale tak na 8. nebo 9. místě. V 1. kole volím z trojice FiHoDr.
ivana kosťunová
Horší zdravotní stav přiměřený věku, by neměl být překážkou při výkonu prezidentské funkce. Mohla bych jmenovat několik příkladů z historie. Ostatně ani náš první porevoluční prezident neoplýval pevným zdravím. Kdybych měla volit podle vzhledu, jasně by vedl Topolánek. Ale jestli by to byla dobrá volba, o tom dost pochybuju. Nestydím se za to , že jsem vlastenec a nemám potřebu vymetat kvůli tomu hospody. Poslouchala jsem debatu možných prvních dam, a kdyby to bylo možné, volila bych za prezidenta paní Fišerovou. Jenže kandiduje pan Fišer, o kterém toho moc nevím. No, mám na to ještě týden, zatím ale tápu.
Oldřich Čepelka
Pro F. Pašingra: Vy máte na výběr jen jednu jedinou možnost? Většina lidí má svůj i plán B, když jim nevyjde ten A. Zkuste se ještě jednou zamyslet a 2. kolo absolvovat. Pro L. Veseckého: Vlastenců a Slovanů jsou plné hospody… A souhlasím se Z. Pivcovou. Po úmrtí Fidela Castra zůstali již v čele států jen dva praví kmeti, jeden z nich je ajjatolláh Chameneí v Íránu.
Věra Ježková
To je tedy propracovaná anketa. Přiznávám se k Pavlu Fischerovi. Došla jsem k němu vylučovací metodou. (Např. je pro mě naprosto nepřijatelný M. Horáček.)
Zuzana Pivcová
Prezident má svou zemi reprezentovat . K tomu je třeba být nejen vzdělaný a moudrý, ale být i v dobré kondici a mít, proč to neříct, i určitý kultivovaný vzhled. Ne, aby budil kritiku nebo soucit. A těch, kteří to měli na doživotí, si naše republika podobně jako SSSR už užila dost.
Marie Franková
To Hana R.: Můj kandidát si také vede dobře a není to Zeman. Ale žádné nadšení - je to dle přísloví "mezi slepými jednooký králem". Volit půjdu jen z občanské povinnosti, ne z nadšení....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.