Hrdost
Foto: autorka

Hrdost

29. 1. 2018

Dnešní nedělní odpoledne jsme strávili u našich mladých. Naposledy jsme tam byli na 10. narozeniny naší vnučky Aničky. Tehdy tam bylo dost lidí, takže jsem si vůbec nevšimla vystavených předmětů. O tom, že vnučka navštěvuje kroužek keramiky, samozřejmě vím, protože ji tam děda každou středu vozí. Že je šikovná, taky vím, ale tohle mě tedy dostalo. Koukala jsem jak jojo. Udělali jsme z této parády v kuchyni malou výstavku a já se o to chci s vámi podělit. Omlouvám se za zhoršenou kvalitu, je to focené mobilem.  Ale o to mi ani moc nejde, jen jsem ohromená, co malé ruce 10leté holčičky dokážou vytvořit. Mimoto ještě chodí do dramatického kroužku a dokonce už veřejně vystupuje. Jsem na ni docela pyšná, i když ona sama chce být cukrářkou. Tedy zatím.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Dětičky jsou dneska šikovné, když jsem dělávala v Infocentru, tak jsme mívali výstavky jejich keramických prací, plno toho taky mám doma koupeného. Nadi, krásné, moc Aničku pochval...
Zdenka Jírová
Moc se milí kočička a sova. Také beruška je pěkná. ˇMoc šikovná holčička.
Dana Puchalská
Hezký koníček a šikovné ruce. !!!
Jana Šenbergerová
Šikulka! Tak ať se jí daří, Naďo.
Naděžda Špásová
Ještě jednou všem moc děkuji. Jste hodní.
Jana Kollinová
Jsem na to obdobně jako I.K. a L.F. Mě pozvala na druhou návštěvu kočička.
Libor Farský
Já se na to nemůžu vynadívat, již jsem tu zase. Nejvíc se mi líbí ta beruška sedmitečná.
Zdenka Jírová
To je moc pěkné, můj 11 letý vnuk mě také zásobuje svými uměleckými předměty, ale umělec z něho asi nebude. Spíš ho zajímá technika a modelování strojů, letadel ap. Jsou šikovní, naši vnuci.
Dana Tomanová
Naďo, děti nás neustále něčím překvapují a je neuvěřitelné, jak umějí ztvárnit své představy. Gratuluji a užívej si to! Má vnoučata také chodí na keramiku, mám od nich krásné dárečky - vystavené, tak vím, jaká je to radost. Moc hezké!
Jana Kollinová
Naďo, máš úžasně talentovanou vnučku. Jeden originál krásnější než druhý. Přeji ji skvělou tvůrčí kariéru. Má talent od Boha. Miluji keramiku a domov mi zdobí několik skvostných dárků od přátel. Potěšilo mě, že jsi umožnila nahlédnout do privátní umělecké expozice. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.