Černá a bílá. Nesmrtelná kombinace
FOTO: pinterest.com

Černá a bílá. Nesmrtelná kombinace

22. 2. 2018

Černé kalhoty, bílá košile. Nebo naopak, bílé kalhoty, černá košile. Nebo pruhy, puntíky? Když jde o kombinaci černé a bílé barvy, zpravidla vypadá dobře, ať už jde o velké plochy či drobné vzorky.  

Milovnice pestrého oblečení a neobvyklých kreací možná řeknou, že je to nuda. Něco, co se objevuje pořád dokola. Jenže tak to v módě chodí. Když se něco ukáže jako slušivé, ženy to kupují, stává se z toho trend, ke kterému se návrháři stále vracejí. Přesně to platí v případě kombinace bílé a černé barvy. Milovnice minimalismu nikdy nešlápnou vedle, pokud volí černé kalhoty či černou sukni a bílý vršek. Nebo přesně naopak. Bílé kalhoty, bílou sukni, na horní část těla černou.

Vyznavačky ležérní módy nikdy neudělají chybu s černobílým pruhovaným trikem či svetrem. K černým kalhotám vypadá elegantněji, k bílým s nim můžou vyrazit klidně k moři. Dámy, které nedají dopustit na vzory, mají v letošní jarní nabídce v obchodech nepřeberné množství variací černobílých puntíkovaných kousků. Halenky, košile, sukně, šaty. Ano, být puntíkovaná od hlavy k patě ve vyšším věku může být v některých případech riskantní krok, na straně druhé, právě takové klasické šaty mnoha dámám sluší.

Pravda je, že černá a bílá je kombinace, která nikdy nevyšla z módy a sedí snad každé ženě. Na každé je, jakou její variantu zvolí, zda odvážnou či klasickou. Navíc černou barvou můžeme potlačit to, na co nechceme upozorňovat. Třeba větší zadek či široká ramena či poněkud objemnější břicho. Naopak bílou částí oblečení můžeme upozornit na to, za co se nestydíme, co je na nás pořád ještě fajn.

Takže, tady je malá inspirace naznačující, že černá a bílá není nuda a sluší dvacetiletým i osmdesátiletým ženám.

móda
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Škopánová
Fotky hezké ale já si v černé občas připadám jako když jdu na pohřeb
Lidmila Nejedlá
Modely jsou moc hezké, slušivé. Ráda se oblékám do černé, dá se kombinovat s mnoha barvami.
Martina Lichnovská
Kombinacee černá + bílá = super. Řada modelů na fotkách je úžasná. Také mám tedenci dát ještě barevný akcent ( žlutá kabelka, nebo červené korále). Necítila bychse v modelech, ke je černý vršek a světlé nebo vzorované kalhoty s převažující bílou, působí to nevyváženě,opticky to neladí.
Alena Várošová
Taky mám ráda tuto kombinaci,pokud by se zdála někomu,že je nudná,může si ji doplnit červenými doplňky: šátek,bižuterie,střevíce,popřípadě kabelka,klobouk a jste šik.
Dana Puchalská
Moc krásné fotky. A článek je povedený. Černobílá kombinace je prostě věčná .
Marie Doušová
Fotky pěkné. Já také miluji černo bílou kombinaci v oblečení.
Dana Tomanová
Moje oblíbené barvy. Pruhy ve všech podobách na oblečení, zejména u triček miluji.
Milena Mejsnarová
Tak to je moje kombinace! Vždy jsem měla pocit, že bílá, zvláště pak límeček u halenky nebo košile mně dodá energii a sebejistotu.Takže pro mne má černo-bílá kombinace nesmrtelnost a podtrženou jedničku.
Eva Mužíková
Tak tohle je moje parketa!!! Černo bílou kombinaci upřednostňuji dlouhá léta, cítím se v ní jako ryba ve vodě. Co mi paměť sahá, neoblékla jsem růžové a žluté oblečeni, nemám dobrý pocit ani v jakémkoliv odstínu červené..
Alena Vávrová
Od jisté doby s černou kamarádím jen na kalhotách (resp. sukni) a botách. Ale kombinaci s bílou nebo č.-b. nahoře nosím ráda. Obr. č. 2 a 4 se mi líbí, ale u 4 bych si taky oblékla kalhoty černé a v plné délce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.