Naše boxerka - rozloučení
Foto: autorka

Naše boxerka - rozloučení

20. 2. 2018

Vážení přátelé, milí íčkaři,

tak nějak by Vás oslovila naše boxerka - naše Lady. Myslím si, že by jí vůbec nevadilo, že píši toto oznámení, a je mi přitom dost těžko. Měla ráda život, měla ráda naši rodinu, svá štěnátka, a hlavně ty dva kluky, kteří jí to s láskou opláceli.

Dnes je to týden, co jí mladší z vnuků s jejím páníčkem vykopali hrobeček u nás na zahradě. Naštěstí dlouho netrpěla, měla v sobě ale zákeřnou nemoc, která přemohla vše pozitivní, čím Ladynka žila. Myslím si, že se na nás dívá z psího nebíčka, a drží nám své "palečky". My nezapomínáme, protože ona byla opravdová kámoška a moc milá holka. Budiž jí země lehká. Děkuji.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Zdravím, Jitko, snad to brzy přebolí. mm
Marcela Pivcová
Paní Jitko, připojuji se k příspěvku Zuzky, dovedu si smutek z rozloučení se zvířátkem živě představit.
Jitka Chodorová
Děkuji všem, kteří si podobný smutek zažili, a Evi M., je mi líto, nevěděla jsem, že Bertíka už nemáš, a věřím tomu, že se někde tam nahoře s Ladynkou potkají.
Eva Mužíková
Jitko, moc vám všem rozumím, dnes jsou tomu tři měsíce, kdy jsem se rozloučila s Bertíkem a stále to bolí. Pro mne je jakousi náplastí na bolest to, že odešel naprosto nečekaně a netrpěl. Třeba se tam ve psím nebíčku s Ladynkou setkají.
Soňa Prachfeldová
Jitko, bolí to moc, kolikrát už jsem to smutné loučení zažívala,mkaždý pejsek má svoji specifickou povahu a to člověk zřetelně vidí, když vzpomíná. Nechali jste si štěňátko z posledního vrhu ? Ladynka byla moc hezká.
Zdenka Jírová
Cítím s Vámi, před 3 roky jsem se podobně musela rozloučit s milovaným kocourem. Jsou to členové rodiny a rozchod je proto vždy bolestný.
Anna Potůčková
To je mně moc líto, sama jsem velká pejskařka a vím co to je, když člověk ztratí velkého přítele a mazlíčka. Ale když je v srdíčku, žije dál.....
Helenka Vambleki
Jitko, všechny předešlé rady mají kus pravdy, ale musí tě těšit, že moc netrpěla. Hlavně na ni všichni vzpomínejte zvesela, ani ona by určitě nechtěla, ať všichni byli smutní.
Alena Vávrová
Ano, budiž Ladynce země lehká, nezapomenete, ale pookřejete s novým tvorečkem.
Hana Polednová
Jitko, ano, smutné loučení zažije každý se svým zvířecím miláčkem. Lady byla opravdu ještě mladá, tím více to bolí. Také jsem to prožívala, proto s vámi tolik cítím. Vzpomínáme na své miláčky, v našem srdci vždy zůstanou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...